AcasăNewsBOMBĂ! Orban ne face de râsul Europei: Îl repune consul la Milano...

BOMBĂ! Orban ne face de râsul Europei: Îl repune consul la Milano pe pensionarul Adrian Georgescu

Ca la noi la nimeni! Premierul Ludovic Orban dă cu diplomația de pământ, căci altfel nu poate fi comentată ultima năzbâtie a “Guvernului meu”. Imediat după ce a fost învestit, Orban a declarat că cei care nu au avut nicio legătură cu diplomația trebuie rechemați în țară, cerându-i ministrului de Externe Bogdan Aurescu să verifice modul în care fostul premier a făcut numirile. Și iată că se întâmplă ce a promis premierul lui Iohannis, doar că puțin pe invers.

În ședința de miercuri, pe ordinea de zi a Guvernului se află abrogarea unor hotărâri a cabinetului Dăncilă, printre care numirea lui Nelu Barbu consul general al României la Shanghai. Totodată, va fi anulată și hotărârea prin care consulul lui Cioloș, Adrian Georgescu, a fost rechemat în țară și înlocuit cu Tiberiu Mugurel Dinu.  Bine, știm cu toții că Nelu Barbu, fost ziarist în ochii publicului larg, n-are nicio treabă cu diplomația. Dar să-l retrimiți la post pe Adrian Georgescu?

Alo???? Domnule Bogdan Aurescu, explicați-i premierului care v-a numit că nici Georgescu nu e diplomat de carieră și că, pe deasupra, e și pensionar, domnule. Și că a mai și pierdut procesul împotriva Guvernului Dăncilă pe aceeași speță cu rechemarea, da, a pierdut definitiv procesul. Omul a fost rechemat și punct. Spuneți-i, domnule Aurescu (sperăm că vă permiteți) premierului că ne facem de cacao în toată Europa, prin toate ambasadele deja se râde în toate limbile și cu gura până la urechi. Eventual, șoptiți-i dvs. la ureche să nu mai ia de bun tot ce-i spune Rareș Bogdan, după un weekend agitat la Roma, unde avem un ambasador care a dat de două ori examen pentru a intra în diplomație, pe care le-a picat, și drept răsplată a fost numit ambasador. Despre care încă nu știm nici acum ce studii are și nici cum le-a echivalat, singura informație fiind cea potrivit căreia a absolvit o școală de popi la Vatican.

 

Scandal monstru la Milano: Consulul Adrian Georgescu a desfiinţat secţiile de vot de la Consulat

Consulul lui Cioloș, penibilul diplomației românești

 

 

Consulul lui Cioloş, un Mr. Bean al diplomaţiei

author avatar
A.P. Redactor
2.686 afisari

5 COMENTARII

  1. Pentru asta votam noi? Pentru un asemenea presedinte cu un asemenea Guvern? Pai sa vina orban la milano sa vada ce prapad a facut tataie Georgescu…sa stea si el la cozi cu noi…dar inainte sa-si face programare online

    • Păi nu voi diaspora votați numa PNL,USR, și Joahannis! Aveți ce ați votat! Pupați-i in cur acum!

  2. SIE E PE CAI MARI. Intrebarea e cum de se conformeaza libertinul mandolina ordinelor psd-istului Vlase ?!

    • Sper ca nu se iluzioneaza cineva ca Georgescu asta nu e ofiter SIE !
      Tot de la SIE era si Paunescu, tatuta lui Boby, cind era consul la Milano !!!

Comments are closed.

Zenville

Ultimele știri

proger