AcasăNewsBOMBA! Ioan Becali isi asuma raspunderea in Dosarul Transferurilor

BOMBA! Ioan Becali isi asuma raspunderea in Dosarul Transferurilor

Opt dintre greii fotbalului se afla de circa doua saptamani in inchisoare, dupa ce au fost condamnati in Dosarul Transferurilor, pentru comiterea mai multor infractiuni economice.

Unul dintre acestia este impresarul Ioan Becali, cel care se afla incarcerat la Penitenciarul Poarta Alba, alaturi de fratele sau, Victor Becali, de Cristian Borcea, dar si de varul sau, Gigi Becali, condamnat intr-un alt dosar.

Ioan Becali pare sa treaca cel mai usor peste incarcerare si chiar a transmis, prin fostul mare tenisman Ilie Nastase, un mesaj incredibil pentru natiune.

Becali a precizat ca este gata sa-si asume intreaga raspundere pentru infractiunile din Dosarul Transferurilor si sa faca inchisoare si pentru ceilalti condamnati, in speranta ca acestia vor fi eliberati.

„Giovani regreta ca i-a tras si pe ceilalti in povestea aceasta. Cel mai barbat dinte toti, cel mai curajos este Giovani si a zis ca este pregatit sa ia asupra lui totul numai ca sa scape ceilalti” a precizat Ilie Nastase, la Antena 3.

In alta ordine de idei, fostului mare tenisman i se pare suspect ca decizia din Dosarul Transferurilor s-a anuntat cu foarte putin timp inainte de alegerile pentru sefia FRF si considera ca, daca Gica Popescu nu candida pentru sefia FRF, acesta nu ar mai fi fost condamnat la inchisoare cu executare in Dosarul Transferurilor.

author avatar
Cristi Ionita
435 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger