AcasăNewsBOMBA in fotbal! Victor Piturca, urmarit penal in dosarul dezafilierii Craiovei

BOMBA in fotbal! Victor Piturca, urmarit penal in dosarul dezafilierii Craiovei

Dosarul dezafilierii clubului de fotbal Universitatea Craiova face victime colaterale.

UPDATE (15.04) Conform Romania TV, Curtea de Apel Bucuresti a decis ca trebuie sa se faca noi cercetari in dosarul dezafilierii Craiovei, dupa ce s-a stabilit ca exista suspiciuni privind savarsirea anumitor infractiuni. Victor Piturca, selectionerul Romaniei, a ajuns sa fie urmarit penal, dupa ce Adrian Mititelu a depus plangeri impotriva tuturor celor pe care ii considera vinovati pentru dezafilierea Craiovei si pentru pierderea jucatorilor care au plecat liberi de contract.

 

Batalia dusa de Adrian Mititelu, patronul oltenilor, cu Mircea Sandu, fostul presedinte al Federatiei Romane de Fotbal, si Dumitru Dragomir, fostul presedinte al Ligii Profesioniste de Fotbal, a atins un nou nivel.

Initial, patronul Universitatii nu a avut succes in demersul sau, dar a facut recurs, iar acum sunt gata sa plateasca scump si altii.

Astfel, procurorii au decis urmarirea penala impotriva selectionerului Victor Piturca, acesta fiind considerat personaj principal in prejudiciul creat Universitatii Craiova.

 

author avatar
Cristi Ionita
326 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger