AcasăNewsBomba in Dosarul Transferurilor: "George Copos va fi eliberat"

Bomba in Dosarul Transferurilor: „George Copos va fi eliberat”

Desi se spunea ca Gica Popescu sau Jean Padureanu ar putea fi primii eliberati din Dosarul Transferurilor, avocatul unui alt condamnat arunca bomba la nici trei saptamani de la verdictul istoric.

Ioan Cazacu, avocatul lui George Copos, a anuntat, la B1 TV, ca fostul patron al Rapidului trebuie eliberat imediat, pentru ca judecatorii de la Curtea de Apel au gresit incadrarea faptelor.

Cazacu va depune o contestatie in acest sens sustinand ca „George Copos a fost condamnat dupa noul cod, desi are infractiuni ce pot fi sanctionate doar dupa vechiul cod”.

De asemenea, avocatul lui George Copos a tinut sa precizeze ca „daca George Copos avea mai multe infractiuni, se pot da pedepse dupa noul Cod doar daca faptele au fost facute dupa 1 februarie 2014, iar in cazul lui Copos acest lucru nu este valabil”.

Ioan Cazacu a anuntat si ca „noua reglementare nu mai prevede posibilitatea unei intreruperi a unor pedepse pentru rezolvarea unor afaceri, desi domnul Copos are 2.400 de angajati si plateste doua milioane de euro pe an taxe si impozite la stat”.

author avatar
Cristi Ionita
567 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger