AcasăNewsBomba descoperita sub o masina, la Targu Mures (FOTO/VIDEO)

Bomba descoperita sub o masina, la Targu Mures (FOTO/VIDEO)

Momente de groaza pentru o femeie, care a gasit sub masina un pachet suspect, care s-a dovedit a fi o bomba artizanala. Specialistii din echipa pirotehnica a Serviciului Roman de Informatii Mures au dezamorsat dispozitivul de marimea unei cutii de pantofi care afla sub autoturismul parcat in cartierul Tudor din Targu Mures.

Politistii spun ca acesta a fost pus cu scopul de a incendia autoturismul in momentul in care victima s-ar fi urcat la volan. Femeia a observant obiectul periculos langa roata autovehiculului, care fusese stropit cu benzina. La fata locului s-a deplasat o echipa de la Inspectoratul de Politie Judetean Mures si Brigazii de Combatere a Criminalitatii Organizate, dar si alti specialisti de la Inspectoratul pentru Situatii de Urgenta Mures.

Se pare ca femeia are multi dusmani. Martorii spun ca nu este prima data cand femeia are probleme de genul pentru ca in trecut, i-au mai fost incendiate si alte doua masini. Se banuieste ca unul dintre angajatii care au fost dati afara in urma cu doi ani ii vrea moartea.


Pericolul ar fi fost iminent, daca victimele ar fi incercat sa scoata dispozitivul de sub masina pentru a-l transporta in alta parte.


Incidentul nu este singurul de acest fel. Un dispozitiv a fost gasit sub masina interlopului Bogdan Mararu. Din fericire, genistii au dezamorsat la timp explozibilul. Trei persoane au fost retinute in acest caz, fiind acuzate ca au amplasat peste un kilogram de C4 sub autoturismul interlopului.

[youtube]fcLBdkiNcsI[/youtube]

author avatar
Anca Murgoci
668 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger