AcasăNewsBombă biologică la Antena. Trustul are probleme uriașe. Tot mai multe vedete...

Bombă biologică la Antena. Trustul are probleme uriașe. Tot mai multe vedete infectate cu Covid-19

antenaantena

Panică în rândul vedetelor de la „Te cunosc de undeva”, după ce Marcel Pavel a fost depistat cu COVID-19. Încă de la primele ore ale dimineții, colegii de filmări, dar și membrii staff-ului, au căutat disperați centre în care să se testeze cât mai repede cu putință.

Cântărețul Marcel Pavel, în vârstă de 60 de ani, a intrat în contact cu sute de persoane din trust. Nimeni de pe platouri nu a purtat mască! Căci vedetele nu s-au mai văzut de luni bune, din cauza pandemiei, s-au putat, s-au strâns în brațe, fără să se țină cont de restricții.

Pavel a participat, mai multe zile, la filmările pentru emisiunea „Te cunosc de undeva!”, difuzată de Antena 1, alături de Andreea Bălan, Monica Anghel, Cosmin Seleși și alte vedete.

În urmă cu scurt timp, în presă a apărut informația că Ozana Barabancea, jurată a emisiunii, a fost la rândul ei depistată pozitiv la testul pentru Covid-19. Aceasta se află internată la Spitalul de Boli Infecțioase Matei Balș din Capitală, și la fel ca Marcel Pavel, urmează să fie ținută sub observație medicală până în prima parte a lunii iulie.

Și Andrei Ștefănescu, prezentator la Antena Stars, a confirmat că are virusul. Solistul e însă asimptomatic și va sta în izolare la domiciliu 14 zile.

Surse citate de libertatea.ro au declarat că vedetele concurente la „Te cunosc de undeva!” au fost sunate astăzi pentru a li se reaminti să nu discute cu presa despre situația generată de coronavirus.

Sediul Antena Stars a fost închis încă de aseară, pentru că Marcel Pavel a fost într-o emisiune ca să-și lanseze o piesă. Dar și pentru că unul dintre concurenții de la „Te cunosc de undeva”, Andrei Ștefănescu, are emisiune zilnică la Antena Stars.

author avatar
Andreea Vlad
424 afisari

2 COMENTARII

  1. Aoleuuuuuuu , sau infectat vedetele cu virusul ucigas !….nu zau, Marcel Pavel are COVID …..cite mii de euro a primit in mina sa se lase imbolnavit si fotografiat ca il duce la spital !…saracul de el , are Covid !…nu mai are bani si hai ca merge de un Covid !…hai care se mai imbolnaveste !….care mai are Covid !….securistul asta de Pavel ! …..un timp slinos !….ii doresc sa stea in spital cam 3 luni !..

Comments are closed.

Zenville

Ultimele știri

proger