AcasăNewsBomba adresata presedintelui Deutsche Bank, descoperita la Frankfurt!

Bomba adresata presedintelui Deutsche Bank, descoperita la Frankfurt!

Josef Ackermann

O scrisoare care continea o bomba, adresata presedintelui Deutsche Bank Josef Ackermann, a fost descoperita miercuri in sala de mesagerie a sediului bancii germane din Frankfurt.

Josef Ackermann

Ackerman este unul dintre cei mai puternici bancheri din Europa si un consilier important al cancelarului german Angela Merkel privind criza datoriilor din Uniunea Europeana. El a jucat un rol important in eforturile pentru reducerea datoriei Greciei.

Deocamdata nu se stie daca rolul sau in gestionarea crizei datoriilor sau alte motive au determinat livrarea bombei. Aceasta nu a explodat si a fost descoperita in urma verificarii plicului cu un dispozitiv cu raze X.

Ca urmare a amenintarii la adresa bancherului elvetian in varsta de 63 de ani, politia din New York a consolidat securitatea la sediul bancii germane din Statele Unite.

Zece mii de oficiali responsabili cu securitatea care participa la un program al politiei din New York au fost informati despre bomba adresata presedintelui Deutsche Bank si li s-a amintit sa impuna serviciilor de mesagerie procedurile adecvate pentru gestionarea coletelor suspecte.

 

author avatar
Ciprian Purice
111 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger