AcasăNews"Bomabardiera" cu Mercedes a vrut să plece tot cu pompa de benzină...

„Bomabardiera” cu Mercedes a vrut să plece tot cu pompa de benzină acasă. Clienţii de la Peco au fugit pe unde au văzut cu ochii (VIDEO)

"Bomabardiera" cu Mercedes a vrut să plece tot cu pompa de benzină acasă. Clienţii de la Peco au fugit pe unde au văzut cu ochii

Există şi „bomabardiera” cu Mercedes, nu doar „bombardier”. O şoferiţă din Ploieşti a provocat panică într-o benzinărie din Prahova.

După ce a alimentat, femeia a intrat în benzinărie a plătit, iar când s-a întors la mașină a uitat să scoată pistolul din rezervor.

Disperaţi, alţi şoferi au rugat-o să oprească

După ce a alimentat cu carburant, femeia a intrat în benzinărie ca să plătească. Ea uitase deja să scoată pistolul din rezervor. S-a întors la maşină, a pornit şi a demarat.

A plecat fără să-și dea seama că trage și stația de benzină după ea, care s-a și prăbușit în cele din urmă. Speriați că s-ar putea produce o explozie, unii dintre martori au luat-o la fugă. Alții, însă, au ținut să imortalizeze momentul și, bineînțeles, să-l distribuie pe TikTok.

author avatar
Andrei Ștefan
987 afisari

10 COMENTARII

  1. Pe de alta parte, in logica vremurilor, exista o legatura: Mercedes…….statia e Lukoil, daca nu ma insel……😀

  2. Da, sa vii la bancomat sa parcurgi etapele de scos bani si sa pleci fara sa-ti iei suma solicitata si cardul, iar dupa 10 minute sa te intorci si sa ma intrebi daca n-am vazut cine a mai folosit bancomatul, puteti crede ??? I-am sugerat sa ”intrebe” camera frigorifica amplasata deasupra bancomatului… A intrebat daca e montata pentru racirea cablurilor …???!!!

  3. Alt gibon femela care si-a luat permisul la fabrica de permise din Teleorman, Suceava, Mangalia, Prahova și alte fabrici.

Comments are closed.

Zenville

Ultimele știri

Programul Gabrielei Firea pentru Primăria Capitalei. Aeroport în sudul Bucureștiului și dezvoltarea/extinderea rețelei de metrou, printre promisiuni

Senatorul Gabriela Firea, candidatul PSD la Primăria Generală a Bucureștiului și-a prezentat Programul de guvernare locală 2024 – 2028. Candidatul PSD își propune să...

Imagini incredibile cu rapperul american Sean Diddy când îşi bate iubita cu sălbăticie pe holurile unui hotel (VIDEO)

Cassie Ventura, fosta iubită a lui Sean Diddy, i-a intentat proces artistului și-l acuză, printre altele, de viol. O înregistrare video din 2016 îl...
proger