AcasăNews"Bomabardiera" cu Mercedes a vrut să plece tot cu pompa de benzină...

„Bomabardiera” cu Mercedes a vrut să plece tot cu pompa de benzină acasă. Clienţii de la Peco au fugit pe unde au văzut cu ochii (VIDEO)

"Bomabardiera" cu Mercedes a vrut să plece tot cu pompa de benzină acasă. Clienţii de la Peco au fugit pe unde au văzut cu ochii

Există şi „bomabardiera” cu Mercedes, nu doar „bombardier”. O şoferiţă din Ploieşti a provocat panică într-o benzinărie din Prahova.

După ce a alimentat, femeia a intrat în benzinărie a plătit, iar când s-a întors la mașină a uitat să scoată pistolul din rezervor.

Disperaţi, alţi şoferi au rugat-o să oprească

După ce a alimentat cu carburant, femeia a intrat în benzinărie ca să plătească. Ea uitase deja să scoată pistolul din rezervor. S-a întors la maşină, a pornit şi a demarat.

A plecat fără să-și dea seama că trage și stația de benzină după ea, care s-a și prăbușit în cele din urmă. Speriați că s-ar putea produce o explozie, unii dintre martori au luat-o la fugă. Alții, însă, au ținut să imortalizeze momentul și, bineînțeles, să-l distribuie pe TikTok.

author avatar
Andrei Ștefan
984 afisari

10 COMENTARII

  1. Pe de alta parte, in logica vremurilor, exista o legatura: Mercedes…….statia e Lukoil, daca nu ma insel……😀

  2. Da, sa vii la bancomat sa parcurgi etapele de scos bani si sa pleci fara sa-ti iei suma solicitata si cardul, iar dupa 10 minute sa te intorci si sa ma intrebi daca n-am vazut cine a mai folosit bancomatul, puteti crede ??? I-am sugerat sa ”intrebe” camera frigorifica amplasata deasupra bancomatului… A intrebat daca e montata pentru racirea cablurilor …???!!!

  3. Alt gibon femela care si-a luat permisul la fabrica de permise din Teleorman, Suceava, Mangalia, Prahova și alte fabrici.

Comments are closed.

Zenville

Ultimele știri

proger