AcasăNewsBoldea revine in tara de unul singur: "Procurorul mi-a zis sa plec!"

Boldea revine in tara de unul singur: „Procurorul mi-a zis sa plec!”

Deputatul Mihail Boldea revine in tara de unul singur, el precizand ca nu a stiut ca a fost arestat si, abia acum dupa ce a intrat pe internet, a vazut declaratiile lui Basescu si ca este urmarit international.

Mihail Boldea

O jurnalista de la Gandul a fost sunata de Mihail Boldea, astazi in jurul orei 18, careia deputatul i-a marturisit ca nu stia nimic din tot ce se intampla in tara si ca a devenit cea mai cautata persoana din Romania. „Nu sunt in Kenya, sunt in Congo. Am venit cu avionul in Kenya si am plecat cu masina in Congo. Am intrat pe internet acum si am vazut declaratiile lui Basescu. Nu trebuie sa ma caute ei pentru ca vin eu”, a mentionat Boldea.

Cat despre decizia de a parasi tara, deputatul de Galati a mentionat ca: „Sunt un om liber. Pe 16, m-am dus la DIICOT i-am zis procurorului ca plec si mi-a zis pleaca. M-au mai chemat si pe 23 decembrie si pe 24 am plecat la schi”, a delcarat Boldea. „Aveam programata dinainte plecarea, dar nu m-a intrebat nimeni. Sunt in Congo. Vin singur in Romania saptamana viitoare. Imi caut bilete. Nu se poate asa ceva. Ce fac familiei mele… Tatalui meu, fratelui meu. Este un circ. In dosar nu exista niciun prejudiciu”, a explicat el.

Conform declaratiilor deputatului, acesta nu stia ca la Parlament s-ar fi trimis un aviz de incuviintare a arestarii sale. „Nu stiam. O magarie, facuta de Roberta si de Buda. Trebuiau cinci zile, sa ma cheme si pe mine (la comisia juridica). Este un circ tot dosarul asta. Despre ce vorbim? Falsuri? Este incredibil ce se intampla. Nu se poate asa ceva. Hotararile judecatoresti bune, nu conteaza ca un judecator le-a analizat. E un circ ce se face la televizor. Voi veni eu, nu sa ma caute ei” , a mai incheiat Boldea.

author avatar
Ciprian Purice
220 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger