AcasăNewsBoldea a plans in hohote in fata judecatorilor

Boldea a plans in hohote in fata judecatorilor

Magistratii Inaltei Curti de Casatie si Justitie au inceput audierea celorlalti inculpati din dosarul in care Mihail Boldea este acuzat de constituirea unui grup infractional inca de la primele ore ale diminetii, cand deputatul era incadrat pe aeroportul din Amsterdam de escorta special trimisa la Bucuresti.

Deputatul Mihail Boldea s-a prezentat in fata magistratilor dupa 72 de ore de nesomn

Acuzat de comiterea mai multor infractiuni, parlamentarul a aterizat la Otopeni cu o cursa KLM la ora 13.55, fiind dus de urgenta la sediul instantei supreme.

Concubina din dosar

Inainte de audierea principalului inculpat, avocata Cristina Mihaela Bolboveanu, acuzata in acelasi dosar, dar eliberata de Curtea de Apel Galati a marturisit in fata instantei ca a fost concubina lui Boldea vreme de peste doi ani. Relatia de „amicitie foarte apropiata” s-a consumat intre 2006 si 2008, perioada in care si-a substituit iubitul, pe atunci avocat, in peste o suta de dosare. Tot ieri, procurorii DIICOT au declansat umarirea penala si impotriva tatalui si fratelui mai mic ai parlamentarului, acuzati de spalare de bani.

Mai aproape de familie

Surse judiciare au dezvaluit ca acuzatul nu a vrut sa dea nicio declaratie in fata completului de judecata, acelasi care a dispus  si arestarea sa preventiva. Boldea a intervenit doar cand a auzit ca ar putea fi dus pe arestul Politiei Capitalei si i-a soptit unuia dintre avocatii sai sa fie dus la IPJ Galati, pentru a fi mai aproape de familie. In schimb, dupa cum sustin aceleasi surse, deputatul, aflat intr-o vadita stare de epuizare fizica si nervoasa, a izbucnit de mai multe ori in hohote de plans. Magistratii ICCJ au dispus mentinerea masurii arestului preventiv pana pe data de 25 aprilie.

author avatar
eNational
287 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger