Cauta

„Boierul” Vlad Voiculescu face cinste cu medicamente!

Speriat de dezvaluirile din „National” – care bineinteles ca vor continua!- despre penetrarea Ministerului Sanatatii de catre atat de influentele grupari organizate de „lobby” in favoarea marilor companii producatoare de medicamente, Vlad Voiculescu anunta cu surle si trambite ca va da un ordin minune.

Astfel ca, dupa ce a fost deconspirata legatura dintre ministrul Sanatatii, unul care stia ca va ocupa acest post cu sapte luni inainte de nominalizare si gigantii straini din domeniul pharma, cel caruia ii place la nebunie sa i se spuna „Boierul”   a anuntat ca prioritatea absoluta a mandatului sau a devenit, mai nou, indreptarea politicii ministerului in ceea ce priveste pretul medicamentelor! Si ca, in doar cateva zile, va emite un ordin prin care sa repare toate greselile de pana acum din sistemul sanitar!

Grija de pacienti!

Situatia bolnavilor care nu mai au bani sa dea pe medicamente, asta pare sa fie  acum principala grija care il…macina pe Vlad Voiculescu. Cel care, incoltit din toate partile, a pus-o de un anunt bombastic, luandu-si angajamentul ca „in zilele urmatoare vom avea un ordin de ministru care reglementeaza mecanismul de preturi, cat si cateva alte aspecte care sa asigure accesul pacientilor la medicamente- un sistem de raportare a lipsei medicamentelor, un sistem de monitorizare a stocurilor disponibile si masuri coercitive”. Deci, toate bune si frumoase, mai ales ca in ceea ce priveste „masurile coercitive”, Vlad Voiculescu promite ca acestea vor fi luate „fie ca este vorba de lucruri in curtea statului, fie ca este vorba de partenerii privati”. Numai ca, doar pentru cunoscatori, la inceputul anuntului, acelasi ministru „tehnocrat” al Sanatatii deplange situatia marilor companii farmaceutice, care nu ar mai fi venit in Romania, chipurile din cauza pretului la medicamente! Ca doar de aia au ajuns farmaciile mai dese decat scarile blocurilor si profiturile gigantilor pharma sunt, in Romania, mai mari decat in orice alta parte a lumii…

Ultimele stiri

  • Șvaițer de Dobrogea
  • Inteligența artificială și generația copy paste
  • Africa ”vinde” Occidentul și ”cumpără” la pachet Rusia și China! (I)
  • Zona euro are nevoie de consumatori cheltuitori
  • Pe nesimțite, suntem deja în Al Treilea Război Mondial
  • „Împăratul Roșu” vrea să recâștige Europa
  • Useriștii sunt o Vijelie, sunt o Minune, sunt peste Vali și Adrian
  • Prognoza meteo pentru următoarele două săptămâni. Cum vor fi temperaturile și unde sunt anunțate ploi
  • VIDEO. A sunat la numărul unic de urgență, pentru a-i spune cineva „La multi ani”!/Ce a urmat e cu totul emoționant
  • Acţiunea prin care armata israeliană anunţă, practic, asaltul asupra zonei Rafa. 1,5 milioane de palestinieni trăiesc acolo!
  • Exit mobile version