AcasăNewsBogdan Oprea: SRI nu l-a informat pe Basescu despre cazul fratelui sau....

Bogdan Oprea: SRI nu l-a informat pe Basescu despre cazul fratelui sau. Nu e o problema de securitate nationala

Purtatorul de cuvant al Administratiei Prezidentiale, Bogdan Oprea, a precizat, joi, ca Serviciul Roman de Informatii nu l-a informat pe seful statului Traian Basescu legat de scandalul in care sunt implicati Mircea Basescu si Bercea Mondial. Acesta a motivat ca nici nu era nevoie, dat fiind ca nu este vorba despre o problema de securitate nationala.

„SRI nu l-a informat pe presedinte pentru ca nu este o problema de securitate nationala. Si chiar daca ar fi fost informat, nu i-ar fi spus nimic fratelui sau”, a declarat Bogdan Oprea, citat de b1.ro.

Presedintele Traian Basescu a asigurat joi, in cadrul unei declarati de presa, ca in cei 10 ani de mandat nu a facut nicio interventie in Justitie si ca nu intentioneaza sa se transforme in avocatul fratelui sau, Mircea Basescu. Presedintele a precizat ca ii reproseaza acestuia ca a intrat intr-un anturaj care i-a creat probleme si despre care a afirmat ca trebuie sa raspunda in fata legii in cazul in care este gasit vinovat.

Foto: ziuanews.ro

Cititi:

author avatar
Alina Costache
241 afisari
Zenville

Ultimele știri

Imagini incredibile cu rapperul american Sean Diddy când îşi bate iubita cu sălbăticie pe holurile unui hotel (VIDEO)

Cassie Ventura, fosta iubită a lui Sean Diddy, i-a intentat proces artistului și-l acuză, printre altele, de viol. O înregistrare video din 2016 îl...

Tragedie în Marea Neagră! O navă s-a scufundat în apropiere de Sfântu Gheorghe. Trei marinari, dispăruţi!

O navă sub pavilion Tanzania s-a scufundat, sâmbătă dimineaţă, în Marea Neagră, la 26 mile marine de Sfântu Gheorghe.Opt membri ai echipajului au fost...
proger