AcasăNewsBogdan Olteanu, audiat mai bine de doua ore de procurori

Bogdan Olteanu, audiat mai bine de doua ore de procurori

Pe langa al doilea om in stat, la DNA s-a prezentat, in prima parte a zilei de joi, si fostul presedinte al Camerei Deputatilor, cercetat in regim de arest la domiciliu, odata intrat in vizorul procurorilor.

Ajuns la DNA la aproape o ora de cand in sediul central al Directiei Nationale Anticoruptie intrase actualul presedinte al Senatului, Calin Popescu Tariceanu, acesta din urma fiind audiat ca martor chiar in dosarul in care este cercetat Bogdan Olteanu, fostul viceguvernator al Bancii Nationale s-a prezentat la randul sau la audieri.

Prea multe detalii in privinta chemarii sale la sediul DNA nu sunt cunoscute pana la aceasta ora, avand in vedere faptul ca Olteanu a refuzat categoric sa discute cu presa, alegand sa nu raspunda niciunei intrebari adresate de reporteri. Tot ce se stie este faptul ca, din cate a precizat Tariceanu, nu a avut loc nicio confruntare intre cei doi. DETALII AICI.

Cert este ca Olteanu a plecat de la DNA dupa aproape doua ore si jumatate de discutii cu procurorii, in dosarul in care anchetatorii DNA il suspecteaza de trafic de influenta. Procurorii sustin ca fostul politician ar fi primit , in urma cu sase ani, suma de un milion de euro, de la afaceristul Sorin Ovidiu Vintu, in privinta numirii viceguvernatorului Deltei.

author avatar
Cristina Stefan
74 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger