AcasăNewsBodyguarzii lui Lady GaGa i-au aparat chilotii la Hilton

Bodyguarzii lui Lady GaGa i-au aparat chilotii la Hilton

Cantareata americana Lady GaGa a sosit, ieri dimineata, la Bucuresti, nu cu avionul, cum era anuntat, ci cu autobuzul. Cum era obosita tare dupa show-ul de la Sofia, artista a tras un pui de somn in masina, pana dupa pranz.

PAZITA Lady GaGa a avut paznici zelosi, care i-au supravegheat fiecare miscare

Lady GaGa a demonstrat pentru a nu stiu cata oara ca e o diva si ca are fite. Artista a ajuns ieri dimineata la Bucuresti, dupa un show incendiar la Sofia. Nu a venit cu avionul, asa cum era anuntat, ci cu autobuzul. Desi cele trei masini cu care au calatorit cantareata si anturajul ei au sosit in fata hotelului de cinci stele de pe Calea Victoriei in jurul orei 11, diva nu si-a facuta aparitia decat pe la 14.30. Motivul? In cele trei ore si jumatate, diva a tras un pui de somn, iar apropiatii ei nu s-au indurat sa o trezeasca.

POPULARA Artista le-a trimis bezele fanilor adunati in fata hotelului de pe Calea Victoriei

Atunci cand a facut ochi, artista s-a imbracat de gala si a iesit sa isi salute fanii, care au intampinat-o cu aplauze, dar si cu hohote de plans, ceva in genul celebrelor „I love you, Michael!”, de pe vremea raposatului megastar.

Scandal cu un fotograf

PREGATIRI 220 de tehnicieni au avut grija sa pregateasca scena pentru Lady GaGa

Intrarea in hotel a divei nu a decurs fara probleme si asta pentru ca un jurnalist zelos a incercat sa faca o fotografie pe sub rochia sclipicioasa a divei. Miscarea nu a scapat  unuia dintre bodyguazii cantaretei, care s-a repezit sa confiste aparatul de fotografiat, precum si cardul. Incidentul nu a deturnat-o pe GaGa de la traseu, care a intrat in hotel nu inainte de a mai arunca un ultim rand de bezele inspre fani. In seara aceasta, Lady GaGa este asteptata sa cante in Piata Constitutiei, pe o scena cu deschiderea de150 de metri, cea mai mare pe care a cantat vreodata vreun star. Concertul, la care sunt asteptati aproape 50.000 de persoane, va fi deschis de Lady Starlight si The Darkness. GaGa va urca pe scena inainte de apus si promite sa faca un show memorabil.

author avatar
Alina Creanga
1.238 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger