AcasăNewsBode amenință cu închisoarea. Pe cine vrea să bage la pușcărie

Bode amenință cu închisoarea. Pe cine vrea să bage la pușcărie

Lucian Bode

Aviz persoanelor care s-au gândit să sară peste lege! Ministrul de Interne, Lucian Bode, amenință că toate neregulile privind certificatele verzi vor fi aspru pedepsite, persoanele care le falsifică riscând chiar să facă pușcărie.

Ministrul de Interne, Lucian Bode, se arată de neînduplecat când vine vorba de falsifcatorii certificatelor verzi. Acesta îi avertizează pe cei care falsifică documente că vor fi aspru pedepsiți, deoarece reprezintă un pericol pentru comunitate.

„Îi avertizez că vor ajunge la pușcărie… Este inadmisibil să-ți bagi joc de cei din jurul tău”, a amenințat Lucian Bode.

Reprezentantul Guvernului este de părere că românii nu pot fi opriți din a falsifica certifcatele verzi decât odată cu primele condamnări.

„Apetitul va scădea după ce vor fi primele condamnări” – ministrul Bode.

Reamintim că, în prezent, în România se desfășoară numeroase anchete legate de suspiciuni legate de vaccinare și de obținerea certificatului verde. Până acum, peste 450 de oameni sunt suspectaţi că ar deţine certificate de vaccinare false. Cei care sunt găsiţi vinovaţi riscă închisoare până la trei ani.

author avatar
Alina Costache
402 afisari

7 COMENTARII

  1. mananci arahat ,sluga…voi,politicienii si medicii sunteti primii trisori…1.nu puteti dovedi ca nu sunt vaxi decat pe idiotii care nu se prezinta fizic la vaxinare…2.Pot fi sarlatani ,dar acestia sunt maximul cretinismului,cei ce au acces la baza de date si suprapun o parte de inf.pers. peste unul corect,iar cel fraierit cand vrea sa descarce sau sa scaneze petecul de harja se genereaza un alt nume la ,acel cod ! Ca unul face o sesizare ca stie el, sar pute si ca este posibil ca subt un ,nustiu care pat,itr-un ,ce sat ,BLA BLA, este VAX ALBINA !

  2. Alt porcușor guițător. „Daca nu va vaccinați va băgăm la pușcărie” zice neica nimeni din județul ospiciu, unde nu se întâmplă nimic. Hoți și ta4fe acești penelei….

  3. @ Probabil pentru a nu mai fi falsificate certificatele verzi ar putea fi desființate, așa cum a procedat și Valeriu Stoica cu bancruta frauduloasă , sau alte dezincriminări de fapte penale făcute de liberali, ?

  4. & Ce bă, s-a demonstrat științific că nevaccinații îi pun în pericol cu virușii pe vaccinați,?

  5. @ Adică ăștia de la PNL zic că ăia care muncesc și contribuie să îi întrețină și eventual să le plătească și detenția ălora care li se încalcă drepturile la libera circulație și alte dreptui civile că nu se vaccinează, că statul le garantează dreptul de proprietate asupra propriei persoane, și că nu vor să se vaccineze ca să aibă liberalii din ce să își plătească sponsorii de socialism și comunism , ?

  6. Bai Bode, bai pakaliciule tampit, mananci kakat in fiecare zi, bai impostorule agramat, toti rad de tine !! Nici drakul nu mai asculta de voi, fiecare om si familie cu capul pe umeri, mai ales aia 80 % ne-vaxinati in cap isi vad de viata lor, nimeni nu are nevoie de indicatiile voastre pretioase, bai Bode retardatule !! Vezi sa nu ajungi si tu cu pielea pe bat, ca toti politrucii vanduti strainilor, nu o sa scapi, asa cum nu a scapat nici Cizmarul, desi stia ce vine, tot as ava fi si cu voi, puteti ameninta cat vreti, toti stiu si simt ca va efrica de popor !! Ceea ce e bine, ca oricum o sa va omoram pe toti, bai astia bujetarilor de lux ordinari !! Tik-tak, Tik-tak 🙂

  7. & E cu Verde Certficat și Roșii Împărat, dela eco și combaterea poluării, dezvoltare durabilă, ?

Comments are closed.

Zenville

Ultimele știri

proger