AcasăNewsBOCanelile DNA de la Cluj rasuna pana la Palatul Victoria

BOCanelile DNA de la Cluj rasuna pana la Palatul Victoria

Prinderea pedelistilor clujeni cu ocaua mica afecteaza si imaginea lui Emil Boc

DNA a pus pleoapa pe apropiatii premierului Emil Boc. Primarul Clujului, pedelistul Sorin Apostu, a fost calcat, ieri, de procurori, atat acasa cat si la serviciu.

Prinderea pedelistilor clujeni cu ocaua mica afecteaza si imaginea lui Emil Boc

Considerat a fi “umbra lui Boc”, Apostu s-a trezit luat pe nepusa masa la intrebari de DNA, care il acuza de luare de mita (100.000 de euro) si favorizarea, la licitatii, a doua firme, de salubrizare si de asigurari. Procurorii nu s-au multumit doar cu raspunsurile primarului, ci au luat-o si pe sotia acestuia, Monica Apostu, pe care au interogat-o ore intregi. Deasemenea, procurorii DNA au perchezitionat biroul ei de avocatura, locuinta familiei si primaria mostenita de Sorin Apostu de la Emil Boc, dupa ce acesta din urma a fost numit premier.

Acuzaţiile aduse de DNA celor doi soţi, Sorin şi Monica Apostu, au distrus liniştea familiei primarului

Intrarea lui Apostu in moara DNA-ului are loc la doar o saptamana dupa ce alt democrat local de frunte, Radu Bica, a fost arestat pentru 29 de zile, acuzat fiind de luare de mita. Iar cum in coincidente nu crede nimeni, picarea in mainile procurorilor a doi pedelisti “grasi” din tabara lui Boc, la doar cateva zile distanta unul de altul, nu face altceva decat sa intareasca ideea strangerii unui lant in jurul premierului. Un premier despre care se tot zvoneste ca sta la Palatul Victoria peste timpul acordat de presedintele Basescu.

Ghinionul a facut ca el sa fie deschizatorul de drumuri catre DNA pentru pedelistii clujeni

Prost pentru cei doi pedelisti clujeni este si ca Boc nu-i poate ajuta cu nimic nici in partid, odata adoptat codul etic care impune “disponibilizarea” de urgenta a oricarui membru suspectat si cercetat de organe. Iar daca DNA isi pastreaza ritmul, nu este exclus ca asa numita “tabara Boc” sa-si rareasca drastic randurile, diminuand corespunzator si sustinerea oferita de partid premierului, la o adica.

[poll id=”136″]

author avatar
Simona Badulescu
902 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger