AcasăNewsBoc vrea sa decapiteze TVR

Boc vrea sa decapiteze TVR

Alexandru Lazescu ar putea sa piarda sefia postului public de televiziune

Pana sa injumatateasca numarul angajatilor din TVR, Alexandru Lazescu ar putea sa fie chiar el “disponibilizat” de la sefia postului public de televiziune.

Alexandru Lazescu ar putea sa piarda sefia postului public de televiziune

Zilele lui Alexandru Lazescu in fruntea Televiziunii Romane sunt numarate, democrat-liberalii, in frunte cu Emil Boc, fiind extrem de nemultumiti de prestatia acestuia. “Nu are un plan, nu a facut restructurari, nu a facut nimic”. Asa si-a argumentat premierul decizia de a-l inlatura pe  Lazescu. Ca sa-i faca vant fara prea mare tamtam, pedelistii au hotarat sa pice raportul de activitate al TVR pe anul trecut, miscarea echivaland cu demiterea directorului in functie. La aceasta mutare ar urma sa marseze si udemeristii, care au recunoscut ca nu sunt deloc incantati de “realizarile” lui Alexandru Lazescu.

Emil Boc considera ca Lazescu nu a fost capabil sa reformeze Televiziunea Publica

Criticat din toate partile, directorul TVR si-a gasit totusi un sustinator in persoana democrat-liberalei Raluca Turcan. „Din raportul de activitate a TVR, am putut constata o imbunatatire a calitatii programelor. Din punctul de vedere al eficientei manageriale, nu am toate informatiile in momentul de fata. Exista in acelasi timp o explicatie clara a TVR pentru problemele economice, anume ca sunt urmarea derularii unor contracte semnate de fostul presedinte al TVR.”, a declarat Turcan.

author avatar
Ana-Maria Ludatser
251 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger