AcasăNewsBoc: "Violenta si caramizile in stanga si in dreapta nu sunt o...

Boc: „Violenta si caramizile in stanga si in dreapta nu sunt o solutie”

Emil Boc

Premierul Emil Boc a lansat, duminica, un apel pentru dialog privind proiectul de lege a sanatatii, declarand ca violenta si „caramizile aruncate in stanga si in dreapta” nu reprezinta o solutie.

Emil Boc

Boc a venit, duminica, la Spitalul Floreasca, pentru a-l vizita pe jandarmul ranit in timpul manifestatiilor de sambata, internat in aceasta unitate medicala. „M-am intersat de starea sanatatii protestatarilor si a jandarmului. Ma bucur ca protestatarii nu sunt internati in spital si nu au probleme grave de sanatate. L-am vizitat pe jandarmul ranit, iar starea acestuia este relativ stabila, spre pozitiv”, a spus Boc.

El a afirmat ca dialogul si nu actiunile violente reprezinta singura solutie de rezolvare a nemultumirilor. „Cred ca dialogul este singura solutie de rezolvare a tuturor problemelor. Jandarmii si protestatarii au familii, au greutati, iar solutia nu este sa aruncam caramizi in dreapta si in stanga, care pot pune in pericol viata, ci dialogul. Orice se poate repara si negocia, mai putin viata”, a spus Boc. Premierul a afirmat ca masurile adoptate de Guvern in perioada de criza nu au fost pe placul nimanui, dar au fost necesare, iar stabilitatea trebuie consolidata prin dialog, intr-un context economic inca dificil.

author avatar
National
145 afisari

2 COMENTARII

  1. sictir tembelule mic,..ma tot intreb care a fost tembelul sau imbecilul care venea la orele tale de…drept?probabil sunt portocalii sau din cei ce urmau sa imbratiseze acest curent legionar….Ciocu mic,cacanarule,tu care esti mut la hotiile subordonatilor si ale celui care se caca-n capul tau …asteapta linistit HOTARAREA NOASTRA..te vrem legat imbecilule,ne-ai furat viata cu golaneala ta,tu golanul-betivan ,infractorii din subordinea ta si cei din serviciile de informatii pro-basiste..pentru toti AVEM SOLUTII,de la 30 de ani ..in sus!

  2. Din cauza unora ca tine, niste aserviti, mediocri,fara coloana vertebrala si fara pareri personale, care sunt neam de sluga si Ceausescu a ajuns la nivelul de paranoia de dinainte de 89′.
    Daca nu ai curajul niciodata sa spui nu! si sa ai o alta parere, asa am ajuns sa facem ce ne spune Fondul Monetar, in politica interna si in elemente de siguranta nationala, de suveranitate si independenta nationala.

Comments are closed.

Zenville

Ultimele știri

proger