AcasăNewsBoc si Oltean iau drumul Resitei

Boc si Oltean iau drumul Resitei

Dupa ce Vasile Blaga le-a batut obrazul, Emil Boc si Ioan Oltean vor evalua personal ce a mai ramas in PDL Caras Severin dupa dezertarea lui Sorin Frunzaverde.

Dupa ce a pierdut sefia Guvernului, Emil Boc este contestat acum si in partid

Presedintele si secretarul general ai PDL ”sunt decisi” sa mearga la Caras Severin, pentru a vedea la fata locului care este situatia in filiala lasata de izbeliste de Frunzaverde, a precizat purtatorul de cuvant al PDL, Sever Voinescu. Acesta a sustinut si ca Boc si Oltean primesc informatii din zona, in vedere conturarii unei prime evaluari. Explicatia este menita sa contracareze acuzatiile lansate miercuri de Vasile Blaga, care i-a criticat public pe Boc si Oltean pentru ca nu s-au deplasat la timp la Resita, macar pentru a vedea ”la cine raman cheia si stampila organizatiei” dupa spalarea putinii partidului de catre Frunzaverde. Evaluata de la Bucuresti, situatia nu era chiar de cacao, asa cum parea initial, sustine Sever Voinescu: ”Avem semnale ca sunt acolo primari din PDL care nu doresc sa-l urmeze pe domnul Frunzaverde”. Optimism neimpartasit insa si de pedelistii care insista ca Emil Boc sa se repatrieze la Cluj si sa lase comanda centrala pe mainile altora, ale lui Vasile Blaga, de exemplu.

Paleologu: Partidul nu-i biserica, Frunzaverde nu a tradat niciun crez

Reales lider al partidului de un an, Emil Boc nu mai este clar pe placul pedelistilor. Care ii reproseaza nu numai pierderea filialelor din mana, ci si maniera in care abordeaza situatiile de criza, gen Frunzaverde. ”Nu a tradat un crez (Sorin Frunzaverde – n.r.). Crez avem la biserica. Partidul nu e biserica, in afara de anumite partide extremiste care au un crez in loc de doctrina, ideologie si program”, a contestat Toader Paleologu includerea nejustificata a ”sentimentalismului” in politica.

author avatar
Simona Badulescu
343 afisari

1 COMENTARIU

Comments are closed.

Zenville

Ultimele știri

proger