AcasăNewsBoc si-a petrecut weekendul cu Profa rea

Boc si-a petrecut weekendul cu Profa rea

Indurerat de moartea parintelui sau, Emil Boc incearca sa-si schimbe starea de spirit cu ajutorul comediilor americane. Asa se face ca premierul si-a marit colectia de filme, achizitionandu-si DVD-uri noi.

Emil Boc se uita la comedii ca sa uite de suparari

Departe de familie, seful Executivului isi ocupa putinul timp liber facand sport sau urmarind cele mai recente filme scoase pe piata. Ramas in urma cu noutatile cinematografice, Emil Boc a dat o raita pe la magazinul Divert din Baneasa Shopping City, chiar in weekendul trecut.  Dupa ce a studiat cu atentie oferta, liderul democrat-liberal si-a achizitionat trei DVD-uri cu filme,  unul dintre acestea fiind Bad Teacher (“Profa rea, dar buna”), avand-o drept protagonista pe Cameron Diaz.

Cameron Diaz interpreteaza rolul unei profesoare trasnite

Fiind vorba de o comedie, filmul abunda in replici si situatii amuzante, frumoasa blonda interpretand rolul unei profesoare nonconformiste (Elizabeth Halsey)  care se imbata, vorbeste urat si poarta haine provocatoare. Parasita de logodnic, profesoara decide sa-l cucereasca pe profesorul suplinitor ( interpretat de Justin Timberlake), un tip frumusel si bogat.  Ca sa ajunga la inima “victimei”, blondina trebuie sa inlature mai intai concurenta, pe Amy (Lucy Punch), colega sa de catedra. De aici se nasc tot soiul de situatii inedite si usor deocheate care o surprind chiar si pe eroina filmului.

 

author avatar
Ana-Maria Ludatser
573 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger