AcasăNewsBoc, santajat sa-l elimine pe Oajdea

Boc, santajat sa-l elimine pe Oajdea

Daniel Oajdea, eliminat de sefi contra voturi pentru Guvern

Chiar daca nu pot egala circul provocat de PSD pe tema Geoana, pedelistii pun si ei citeva paie pe focul lor intern, eliminandu-l din partid pe deputatul Daniel Oajdea.

Daniel Oajdea, eliminat de sefi contra voturi pentru Guvern

Decizie care practic le arunca in aer o organizatie, cea de Iasi. Care, prin nevalidarea presedintelui ales, Petru Movila, si excluderea lui Daniel Oajdea, a ajuns pe mainile liberalilor “raspopiti” si transformati in pedelisti. Concret, necazul de la Iasi are la baza dorinta a patru dintre parlamentarii PDL (deputatii Cristina Dobre, Marius Spanu, Nicusor Padureanu si  senatorul Dumitru Oprea, toti fosti liberali) de a prelua conducerea filialei. Cu ajutorul liderilor centrali ai PDL, dupa ce alegerile din PDL Iasi au fost castigate, pe bune, de Petru Movila (deputat si el) pe 25 septembrie.

Nemultumiti, cei cinci l-au santajat pe Emil Boc, amenintandu-l ca nu-i vor mai vota nicio lege daca valideaza scrutinul castigat de Movila. Varianta inacceptabila pentru premier, mai ales la Senat, unde fiecare vot conteaza. Santajul a functionat: PDL Iasi are in prezent o conducere interimara iar Oajdea a fost zburat, ieri, din partid. Soarta care l-ar putea paste si pe Cristian Preda, daca mai critica mult partidul “din exterior”, ameninta din culisele PDL unii democrati.

author avatar
Simona Badulescu
308 afisari

2 COMENTARII

  1. Reguli de aur in jurnalismul adevarat:
    1. Verifici informatia din trei surse.
    2. Ceri opiniile tuturor celor vizati de informatie.
    3. Relatezi pur si simplu fara sa faci precizari care nu se sustin cu probe sau declaratii.
    Don’soara semnatara a asa zisei stiri se pare ca nu are nici o legatura cu nici una din aceste trei reguli.
    Concluzia: ori e un tonomat de presa platit pentru a minti cu premeditare ori e pur si simplu cam toanta.

Comments are closed.

Zenville

Ultimele știri

proger