AcasăNewsBoc: PDL va depune o motiune simpla impotriva Ministurlui Educatiei, Ioan Mang

Boc: PDL va depune o motiune simpla impotriva Ministurlui Educatiei, Ioan Mang

Liderul PDL, Emil Boc, a anuntat luni, intr-o conferinta de presa dupa sedinta BPN, ca formatiunea sa va depune o motiune simpla la adresa ministrului Educatiei, Ioan Mang.

„PDL va depune o motiune simpla impotriva Ministrului Educatiei, Ioan Mang, pentru plagiat. Motiunea simpla va fi depusa in prima sedinta de plen a Camerei Deputatilor”, a anuntat Boc.

Presedintele PDL a motivat demersul apoi impotriva ministrului Mang, pe care l-a numit ministrul „Xerox”. „Inca de saptamana trecuta, PDL a prezentat cu probe concludente si evidente faptul ca domnul ministru are in buna parte opera sa profesionala bazata pe copiat, bazata pe plagiat. In conditiile in care pana in acest moment nu a intervenit nici demisia domnului ministru, nici revocarea acestuia de catre premier, solutia legala si constitutionala este acum la nivel parlamentar, de initiere a unei motiuni simple care sa conduca la demiterea din functie a unui ministru care copiaza. (…) Cu alte cuvinte, aceasta motiune impotriva ministrului „Xerox” se va depune in prima sedinta a Camerei Deputatilor”, a mai precizat Emil Boc.

111 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger