AcasăNewsBoc: PDL a scos Romania din vijelia crizei economice. Si-a sacrificat voturi...

Boc: PDL a scos Romania din vijelia crizei economice. Si-a sacrificat voturi si imagine

Emil Boc

Liderul PDL, Emil Boc, a declarat duminica la Sala Polivalenta, cu ocazia lansarii nationale a candidatilor PDL la alegerile locale din 10 iunie, ca partidul sau „a scos Romania din vijelia crizei economice”, evitand situatia Greciei si a Spaniei cu pretul unor voturi.

Emil Boc

„Stiu ca n-a fost usor ca in acesti ani sa faceti zid in jurul PDL si sa rezistam in aceste vremuri grele. Va spun deschis: n-avem niciun motiv, noi, PDL-istii, sa regretam ce am facut sau sa ne fie rusine de ceea ce am facut. Vreau sa stiti ca prin ceea ce dumneavoastra ati facut alaturi de PDL ati evitat ca aceasta tara sa ajunga in cosmarul datoriilor grecesti sau in cosmarul spaniol a ceea ce inseamna somaj si inflatie”, a afirmat Emil Boc.

Liderul PDL a adaugat ca formatiunea sa si-a sacrificat voturi si a avut de pierdut la capitolul imagine, dar ca rasplata pentru aceste demersuri va veni la un moment dat. „Acest partid si-a sacrificat voturi si imagine pentru ca Romania sa traverseze aceasta perioada de criza economica si sunt convins ca si rasplata politica va veni”, a continuat Boc. „Da, e adevarat, am si gresit uneori, au fost in acesti ani si oameni care, din oportunism, s-au lipit de noi. (…) Inevitabil, au fost si oportunisti”, a afirmat liderul democrat-liberal.

Boc vede PDL-ul din nou la guvernare, in decembrie. „PDL a scos Romania din vijelia crizei economice. Daca astazi tara noastra sta dreapta in fata furtunii care inca mai este in Europa este datorita dumneavoastra, datorita faptului ca la timp s-a facut ce trebuie ca Romania sa nu fie ingenuncheata de criza economica. Asa incat aveti incredere ca prin ceea ce am facut, prin competitia in care vom intra in zilele urmatoare, vom da PDL ceea cu totii stim ca vom avea: revenirea in decembrie la guvernare”, a declarat Emil Boc in fata celor aproximativ 7.000 de reprezentanti democrat-liberali prezenti la reuniunea de duminica, de la Sala Polivalenta.

author avatar
Cristina Stefan
127 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger