AcasăNewsBoc: "Nu ma retrag de la Guvern, o eventuala remaniere va fi...

Boc: „Nu ma retrag de la Guvern, o eventuala remaniere va fi decisa cu Basescu!”

Premierul Boc a declarat ca strategiile PDL de relansare a partidului nu prevad retragerea sa de la conducerea Guvernului si ca deciziile legate de o eventuala remaniere a ministrilor le va lua impreuna cu presedintele Basescu, dupa ce activitatea acestora va fi analizata „la momentul potrivit”.

„Ascult toate punctele de vedere legate de remaniere, dar iau deciziile impreuna cu presedintele. Ascult toate opiniile, dar decizia este la mine si la presedinte”, a spus Boc luni seara, la postul public de televiziune.

Europarlamentarul PDL Theodor Stolojan a declarat, saptamana trecuta, ca nu vede rostul unei eventuale remanieri de aici inainte, decat, cel mult, ca o stratagema de imagine. „Dupa mine, e tarziu deja. Adica, n-ar fi facuta decat in ideea de a mai castiga ceva imagine. E tarziu. Daca intram in 2012, daca pana la urma legea aceasta cu comasarea alegerilor va fi declarata constitutionala – pentru ca am inteles ca a fost atacata la Curtea Constitutionala – inseamna ca vom avea alegeri undeva in noiembrie. Deja, in 2012 toate partidele intra in stare de pre-campanie, campanie”, a spus el, la Europa FM.

Liderul PDL Elena Udrea a declarat, in 10 decembrie , la Realitatea TV, ca o remaniere guvernamentala trebuie facuta, pentru relansarea increderii populatiei, ea mentionand insa ca decizia referitoare la cine si cand va fi schimbat apartine premierului. Ea a spus, raspunzand unei intrebari, ca remanierea trebuie facuta, pentru ca lumea vrea sa vada figuri noi.

Ministrul a mentionat ca Guvernul nu a facut erori pe fond, dar o remaniere ar fi necesara pentru relansarea increderii populatiei.

author avatar
Ciprian Purice
172 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger