AcasăNewsBoc: Nu il percep pe Mihai Razvan Ungureanu ca pe un adversar...

Boc: Nu il percep pe Mihai Razvan Ungureanu ca pe un adversar

Presedintele demisionar al PDL, Emil Boc, spune ca nu il considera pe Mihai Razvan Ungureanu „un adversar” al partidului, pentru ca acesta din urma are un proiect politic tot de dreapta.

Intrebat cum comenteaza varianta conform careia Mihai Razvan Ungureanu ar fi o solutie pentru PDL in acest moment, Boc le-a declarat, vineri, jurnalistilor: „Eu o sa spun tot ce am de spus voi spune in partid si nu in afara lui. Domnul Mihai Razvan Ungureanu are un proiect politic tot de dreapta, asa ca nu este adversar al nostru, cel putin eu nu il percep ca pe un adversar”.

„Haideti intai sa avem conducerea noua a PDL si dupa aceea sa discutam de formule. Sa nu punem caruta inaintea cailor. (…) Sa vedem intai cine isi depune candidatura si facem apoi analizele de rigoare”, a mai declarat Boc.

Joi, la finalul sedintei Colegiului director al PDL, intreaga conducere a partidului, in frunte cu Emil Boc, si-a dat demisia, in urma rezultatelor slabe obtinute de formatiune la alegerile locale din 10 iunie. Emil Boc a afirmat ca nu va candida la un nou mandat de presedinte al PDL, adaugand ca se va concentra asupra functiei de primar al Clujului.

author avatar
Cristina Stefan
126 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger