AcasăNewsBoc: "Nu am legatura cu cazul Apostu,nici membrii Cabinetului nu au relatii"

Boc: „Nu am legatura cu cazul Apostu,nici membrii Cabinetului nu au relatii”

Premierul Emil Boc a sustinut ca nu are nicio legatura cu oamenii de afaceri care au avut discutii cu primarul municipiului Cluj-Napoca si nici cu eventuale alocari discretionare de fonduri bugetare.

„Personal, nu am niciun fel de legatura cu discutia celor doi oameni de afaceri sau cu elementele care sunt vizate acolo si niciun alt membru al Cabinetului sau al Guvernului nu are nicio legatura cu demersul pe care il invoca cei doi oameni de afaceri”, a spus Boc.

El a sustinut totodata ca fondurile acordate de Guvern pentru calamitati sau alte investitii in drumuri sunt bazate pe ceea ce Ministerul Administratiei si Internelor stabileste in urma solicitarilor prefectilor si ale presedintilor de Consilii Judetene si se propun in sedinta de guvern.

„Nu am nicio legatura si nu avem niciun fel de legatura cu vreo alocare de fonduri pe criterii discretionare sau care sa tina de asemenea proceduri. Nu avem nicio legatura cu discutiile care au avut loc intre oamenii de afaceri mentionati de motivarea sentintei”, a spus Boc.

Purtatorul de cuvant al Guvernului, Ioana Muntean, a anuntat anterior ca a fost mandatata de seful Guvernului sa transmita o declaratie conform careia premierul nu ii cunoaste pe oamenii de afaceri care s-au intalnit cu primarul municipiului Cluj-Napoca, potrivit motivarii Curtii de Apel, astfel ca nu poate fi facut responsabil pentru discutiile dintre acestia.

In privinta fondurilor alocate de Guvern din Fondul de rezerva aflat la dispozitia premierului, purtatorul de cuvant sustine ca banii sunt distribuiti pe baza propunerilor formulate de Ministerul Administratiei si Internelor, in urma centralizarii solicitarilor depuse de prefecti si presedinti de consilii judetene si in baza cererilor din partea administratiei locale.

author avatar
Ciprian Purice
136 afisari

2 COMENTARII

  1. Sigur ca..nu,da cine a-ndraznit din p.d.l. sa spuna ceva…auzi la el,stai linistit don sef ,nu stie nimeni nimic-toti au amnezie-..cu exceptia unor securisti ticalosi,membri de p.c.r.,..in rest nu va faceti griji,TOTUL E SUB CONTROL P.D.L-ist…vreau sa vad si eu un p.d.l.-ist ca deschide gura ,atata ii trebuie,nu zic bine dom boc?pai numai sa deschida gura si imediat intervin OPRIS,MORAR Si KOVESI…pai cum adica ..eeei mama ei de viata,securitatea asta este vinovata,se poate don sef,dar ii da baselu ordin lui PRISTANDA si vii aduce pe toti delatorii in par,in mar unde vreti dumneavoastra…mama lor de securisti…

Comments are closed.

Zenville

Ultimele știri

proger