AcasăNewsBoc modernizeaza aresturile special pentru VIP-uri

Boc modernizeaza aresturile special pentru VIP-uri

„Aici, totul este facut pentru ca omul sa clacheze psihic”. Acesta a fost laitmotivul apelului public  facut de Sorin Apostu din celula de opt metri patrati a Centrului de Retinere si Arest Preventiv Cluj.

Puzderie de alti politicieni au sarit imediat in sprijin, unii pe fata, altii doar la nivel de „pile” personale, cerandu-i premierului Emil Boc imbunatatirea de urgenta a conditiilor de pe aresturile preventive din marile orase. Oficial, acesta s-a tinut tare, dar reporterii de investigatii ai „National” au descoperit ca, in secret,  deja a fost lansata operatiunea de modernizare a celulelor.

Initiative locale

In aceste vremuri tulburi, este greu de apreciat daca oamenii politici care au intervenit au facut-o dintr-un pur sentiment de intrajutorare crestina sau au ei premonitiile lor… Unii, dintre care fosti primari care au stat si ei dupa gratii, au dat niscai telefoane, sa puna o vorba buna. Altii, ca deputatul independent Mircia Giurgiu si colegul sau liberal Virgil Pop, au vizitat arestul, cerandu-i public lui Emil Boc acordarea imediata de fonduri pentru modernizare. Iar premierul, din nou greu de spus din care din cele doua posibile  cauze, pare sa se fi inmuiat. Asa ca „minunea” va avea loc pana in primavara. Atata doar ca se va face „pe burta”. Din informatiile noastre, sunt  sefi de inspectorate judetene care au primit deja „OK” –ul pentru a cere nesperatele fonduri. Bineinteles, totul dupa ce vor strange mai multe sesizari de la arestatii acuzati de diverse fapte, ca totul sa para masuri manageriale separate.

Gaura neagra

De remarcat ca toate VIP-urile care au fost incatusate pana acum au fost „cazate” pe aresturile preventive municipale. Iar cu exceptia „rezervei” unde a ajuns Sorin Ovidiu Vantu pe motive medicale, actualele conditii i-au facut pe locatari sa „clacheze psihic”, vorba lui Apostu. O dovedesc pe deplin si urmatoarele declaratii:

Sorin Apostu

„Baie nu exista, de apa nu poate fi vorba, noaptea esti nevoit sa-ti faci nevoile intr-o galeata infecta, de fata cu toti ceilalti” – Sorin Apostu

„ Lenjeria e rupta si nu se spala cu lunile”- Mircea Giurgiu

Catalin Voicu

„ E jale acolo, iti faci nevoile intr-o gaura neagra si te f.. in c.. toti nenorocitii” – Catalin Voicu

Dinu Patriciu

„ Cand sa dorm a iesit un sobolan din WC-ul turcesc, nu am mai inchis un ochi” – Dinu Patriciu

Gigi Becali

„ Am izbucnit in plans” – Gigi Becali

 

 

[poll id=”155″]

author avatar
Catalin Tache
608 afisari

3 COMENTARII

  1. ISI MERITA ACESTE CONDITII CA DOAR NU-S LA ODIHNA
    CAT PRIVESTE AFIRMATIA LUI VOICU ASTA NU E BINE NU DE ALTA DAR POATE SE INMULTESC ASTIA

  2. Conditiile sun mizere asta e clar si VIP-urile nu pot fi tinute asa oricum. Daca tot e sa fie „fugariti” in „curte”, dupa cum se pare ca a avut parte Catalin Voicu, sa fie mai splatati asa. Sa fie dusuri, prosoape, sapun( sa alunece mai bine 🙂 ), tot confortul. Si daca se poate domnule Boc „plasmi” 3D si cu ceva „material educativ”. In rest nu le pot ura decat sa fie „fugariti in curte” pana fac febra ca sigur ii mananca rau de ajung la bulau.

  3. Decat sa le fie oferite conditii de pensiune/motel/hotel, nu mai bine ar munci in folosul comunitatii?

Comments are closed.

Zenville

Ultimele știri

proger