AcasăNewsBoc, laudat de straini

Boc, laudat de straini

Hulit pe meleagurile natale, ex-premierul Emil Boc este bine cotat peste hotare.

Spre deosebire de romani, europeni il vad cu ochi buni pe Emil Boc

“In Romania si-a dat demisia un prim-ministru pe care colegii din UE il invidiaza pentru reabilitarea bugetului de stat si in care institutiile financiare internationale au incredere”, comenteaza postul german “Deutsche Welle”.

Ca urmare, analistii germani se mira ca Emil Boc a demisionat dupa ce a condus Romania “cu foarte multa intelepciune”. “Niciun alt guvern din UE nu a facut atat de multe lucruri bune, intr-un timp atat de scurt”, conchide DW, considerand disciplina fiscala introdusa de Boc un bun model pentru germani.

author avatar
Simona Badulescu
526 afisari

3 COMENTARII

  1. de aceeasi parere am fost de la inceputul mandatului, un om muncitor, serios, nu a furat, hotarit……cel mai corect si cinstit om din Romania……..

  2. Cat de tradator sa fii ca sa te kaude strainii, cam asa cum este sluga stapanului sau.Este foarte usor sa tai din veniturile amaratilor de mamaligari ca sa-ti echilibrezi, nu bugetul statului mafiot portocaliu, ci hotiile clicii aflata sub conducerea dementului bashescu pe Romania, nu de.Alogenul a ajuns sa se bazeze pe calul troian numit udmr-u, cu riscul sa destrame tara, pardon, pentru tradatorul alogen bashe tara este acolo unde-i bine pentru el si famiglia sa multi miliardara mafiota.Cum bockulete este cinstit?, adica nu a pus ratul la hotii, vai ce greseala a facut, pai din cauza asta a fost inlaturat din mafia portocalie, dar nu de tot, fiind folosit ca ultima sluga de sters la fund de catre stapan, isi merita soarta.

Comments are closed.

Zenville

Ultimele știri

proger