AcasăNewsBoc isi trece bugetul cu 100.000 de euro pe cap de parlamentar...

Boc isi trece bugetul cu 100.000 de euro pe cap de parlamentar

Ca sa fie sigur ca Legea bugetului pe 2012 va trece de Parlament in forma propusa de Guvern,  Emil Boc a promis in Coalitie cate 100.000 de euro pe cap de parlamentar.

Ca sa-i fie votata Legea bugetului pe 2012, Emil Boc ii omeneste pe parlamentari tot cu bani de la buget

Ca sa stea linistit in frutea Executivului si sa-si vada legile trecute prin Parlament, Emil Boc face ce stie el mai bine, recte cumpara voturile alesilor din arcul guvernamental. Alesi care, gandindu-se ca se apropie un nou an electoral,  s-au lasat cam greu convinsi sa mai voteze traznaile Executivului.

A dat generozitatea peste el

Chiar daca a dat-o in bara cu economia tarii, Emil Boc le are totusi cu matematica, premierul ajustand mita pentru  parlamentarii coalitiei in functie de rata inflatiei. Asa se face ca de la cei 70.000 de euro cu care a omenit orice parlamentar dispus sa-i voteze Bugetul in toamna lui 2010, seful Executivului a ridicat potul, oferind, in prezent, de la 100.000 de euro in sus (mai putin pentru alesul de rand si mai mult pentru lideri). Cel putin asa sustin surse din Coalitie care au precizat ca, la fel ca in anii precedenti,  sumele vor fi alocate pentru investitii, crearea de locuri de munca si alte povesti de gen. Pe langa banutii pusi bine pentru pedelistii, udemeristii, uneperistii, si reprezentantii minoritatilor nationale, premierul Emil Boc se pare ca a pastrat ceva si pentru parlamentarii opozitiei, ai mai amarati si mai dispusi sa-si negocieze voturile.

author avatar
Adelina Ionicel
232 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger