AcasăNewsBoc isi cearta prefectii

Boc isi cearta prefectii

emil-boc

Prim-ministrul Emil Boc le-a spus prefectilor, duminica, intr-o videoconferinta, ca vrea sa stie ce masuri au luat pentru a preveni acumularea de datorii la serviciile deconcentrate inainte ca Guvernul sa aloce subventiile solicitate de autoritatile locale pentru incalzire sau alte servicii publice.

emil-bocIn cadrul videoconferintei, prefectul de Iasi i-a semnalat premierului faptul ca CET Iasi nu mai lucreaza de o saptamana si a solicitat achitarea subventiei de 7,5 milioane lei de catre Ministerul Administratiei si Internelor (MAI).

„Sunt probleme foarte grave, in spitale nu se mai fac tratamente, este o situatie deosebita”, a afirmat prefectul.

In replica, premierul a aratat ca Guvernul a alocat, la rectificarea de buget, bani pentru ca MAI sa acorde subventia la energie termica si a aratat ca fondurile sunt alocate cu conditia ca si autoritatile locale sa dispuna masuri pentru limitarea arieratelor.

„La Iasi este o mare veselie cu caldura, in sensul ca acel CET produce pierderi planificate in fiecare zi. Vreau sa stiu ce faceti acolo inainte de a cere bani, ce masuri de restructurare luati pentru a preveni acumularea de datorii si arierate. Deci, in primul rand, astept mai multa responsabilitate inainte de a intinde mana dupa bani”, a spus Emil Boc, citat de Mediafax.

173 afisari

1 COMENTARIU

  1. hai domnule Boc, fa ceva!
    prefectii tai ridica probleme ce necesita masuri imediate.
    ai o strategie dupa care actionezi sau topai dupa cum ti se canta??

Comments are closed.

Zenville

Ultimele știri

proger