AcasăNewsBoc, intrebat daca a vorbit cu Basescu in timpul sedintei Colegiului: "Nu...

Boc, intrebat daca a vorbit cu Basescu in timpul sedintei Colegiului: „Nu l-am consultat, ca a fost bruiaj”

Emil Boc a declarat, vineri, ca a vorbit cu Traian Basescu dupa sedinta Colegiului Director de joi si nu in timpul acesteia, pentru ca „a fost bruiaj” si nu s-a putut discuta la telefon.

Intrebat de jurnalisti daca sunt adevarate zvonurile conform carora ar fi vorbit cu Traian Basescu in pauza dintre consultarile Colegiului Director de joi, Boc a negat. „Nu l-am consultat, ca a fost bruiaj. Nu s-a putut discuta la telefon. Dupa Colegiul Director, am discutat”, a spus liderul demisionar al PDL. Intrebat care a fost sfatul presedintelui Basescu, dupa Colegiul Director, Boc a raspuns zambind: „Sa ramanem calmi”.

„Decizia de ieri este o forma politica de asumare a unei raspunderi. Rezultatul politic propriu-zis, de 23%, nu a fost cu mult sub cel propus, a fost cu 2 procente mai mic. Din nefericire, am obtinut niste infrangeri la consiliile judetene si la primarii care au dat amploare infrangerii PDL. (…) Din acest punct de vedere, asumarea raspunderii de catre intreg Biroul Permanent National, in frunte cu presedintele partidului, a reprezentat cea mai buna solutie”, a declarat Boc.

Joi, la finalul sedintei Colegiului director al PDL, intreaga conducere a partidului, in frunte cu Emil Boc, si-a dat demisia, in urma rezultatelor slabe obtinute de formatiune la alegerile locale din 10 iunie. Emil Boc a spus, joi, ca nu va candida la un nou mandat de presedinte al PDL, adaugand ca se va concentra asupra functiei de primar al Clujului.

111 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger