AcasăNewsBoc in fundul gol, Crin cu gura plina

Boc in fundul gol, Crin cu gura plina

Gura bate curul. Gura lui Crin Antonescu, evident, care a comentat minute in sir curul dezgolit al lui Emil Boc.

Crin Antonescu a vorbit minute in sir despre imaginile cu Emil Boc dezbracat

Obisnuit sa faca politica pe dos, Crin Antonescu s-a trezit mai nou ca este si un mare specialist in dosuri. Asa se face ca liderul PNL a perorat minute in sir, la emisiunea lui Dan Capatos, despre cat de jenat trebuie sa fie Emil Boc pentru ca a fost prins la o sala de sport cu izmana-n vine.

Fotografiile cu Emil Boc au facut valuri in presa

„Nu e placut ca astfel imagini sa apara in presa. Saracul domnul Boc, nu e intr-o situatie foarte buna, asta-i mai lipsea”.  Lui Emil Boc ii lipseau doar chilotii de pe el, dar lui Antonescu sigur ii lipseste o doaga, daca isi imagineaza ca astfel de interventii il vor face popular. Daca ar avea macar un dram de bun-simt, i-ar crapa obrazul de rusine pentru ca, de departe, comentariile lui au fost mult, mult mai penibile, decat orice imagine cu Emil Boc.

Si pentru ca tot a prins gustul de senzational, asteptam ca Antonescu sa formuleze pareri avizate si despre prestatia Alinei Plugaru, silicoanele Danielei Crudu sau relatiile amoroase ale Biancai Dragusanu. Caci, nu-i asa, ce alte teme de interes national ar putea avea un posibil viitor presedinte al Romaniei?

[poll id=”198″]

author avatar
Victor Paun
7.247 afisari

18 COMENTARII

  1. antonescu e un penibil ca deobicei, u are stofa de politician, nu a facut nimic de cand e pe scena politica, in afara faptului ca barfeste ca o tzatica la gura santului, e fad si incoerent, pana si prietenul ponta i a dat in mufa

  2. Lichea,repetent ,derbedeu ,sonat ,gunoi,javra,ordinar,dezaxat ,toate astea= Antonescu Carici.

  3. Cred ca acum s-a lamurit toata lumea asupra caracterului acestui dezechilibrat ,pe nume Antonescu Crin.Este de neinchipuit cum acest mahalagioi ,dublu repetent,nestiutor de limbi straine,isteric si subtire dotat intelectual ,cu o mimica studiata care denota falsitate ,meschinarie si caracter nenorocit ,individ cu aplecari spre barfa ,lucruri mici,apucat ,acest sonat aspira sa cponduca Romania .Nebunul asta s-a asociat cu un turnator dovedit al Securitatii ,numai ca sa fie bagat in seama de televiziunile hazna ale spurcatului Felix .
    E de neimaginat cum liberalii au acceptat acest limbric toxic in fruntea unui partid istoric .
    Locul vagabondului este la un ospiciu,unde va fi probabil votat presedinte ,sau Napoleon sau orice altceva ,in compania altor sonati gen wc tudor ,mircea badea ,dana grecu ,civica ,ciutacu,gadea acesti nenorociti care spurca tot in calea lor .

  4. Ce penibili !! Cât de jos s-au dus!!! Capatos, cred că şi-a atins limita de jos! Sau încă nu? Poate că el şi cei de la Antana1 fac duş îmbrăcaţi, aşa este explicabil faptul că li se pare un subiect de senzaţie. În ce hal aţi ajuns!! Capatos + curve + manelişti + subiecte de 2 bani = HAZNA! Oricum, audienţa e de *editat* o!
    P.S.: Nu am votat PDL sau Băse nici prima nici a doua oară şi nu o voi face în vreo altă viaţă; Dar nu suport jigodismul şi voma împrăştiată!!
    P.S.2: Crin trebuia să tacă înţelept!

  5. Nu este nimic de comentat. Un tip penibil. Am ajuns sa tanjesc dupa Geoana, macar avea morga. Un derbedeu, un scelerat, care nu stie cu ce sa mai socheze ca sa-l aleaga lumea. Sper ca acest popor s-a maturizat insfarsit si v-a rejecta din politica aventurieri de teapa acestui golan(nu cu ghilimele).

  6. Sunt tari cei care vad gunoiul din ochiul altuia si nu parul din ochii lor , dar cred ca acestia respira si vad numai portocaliu – niste NIMENI- , ca si cei care isi bat joc de tot ce inseamna Romania. Crin Antonescu nu a facut altceva decat a raspuns la telefonul unui moderator tv. si a raspuns cat se poate de decent si civilizat la niste intrebari . Ce vad rau in asta cei care comenteaza nu stiu , poate ca mai putin grav este sa faci pe cineva -GAOZAR sau TIGANCA imputita.Ne meritam soarta , cu acesti oameni .

  7. Oare cat de prost si de ordinar poate sa fie cineva sa se preteze la a da pe post o poza a unui om in pielea goala, intr-o situatie absolut normala, adica dezbracandu-se intr-un vestiar…Sa ne fereasca Dumnezeu sa ajunga vreodata la putere scursorile astea mizerabile, gen Antonescu, psihopatul asta care ar trebui consultat de un psihiatru, el si cei care au satisfactie privind pe gaura cheii….Rau am ajuns, fratilor, sa fim reprezentati la varf de dezaxati din acestia.

  8. Crin-repetentul-cunoscut si sub numele de Porumbacu si Carici Pogonici este un golan cu vechime , fara cultura, lichea de om si pokerist mediocru . A prostit-o pe Adina . asta si-a lasat barbatul si doi copii si a fugit cu nataraul asta .A dat partidul pe mainile turnatorului sef la securitate Felix Voiculescu . Mai vrea sa fie si presedinte ,ha,ha,ha.

  9. Eu consider ca acest post tv nu se ocupa decat de destabilizarea oponiei publice ,daca sunt atat de inteligenti pe cat se cred ,de ce nu gasesc ei solutii de iesire din criza in loc sa gaseasca nod in papura tuturor.Ar trebui inchis de tot nu numai 10 minute.Magarilor!!!!

  10. Emisiunea in totalitatea ei este dezgustatoare, gestul lui Boc a fost taxat(oala acoperita nu da pe afara),are dreptate Vadim,iar Crin este un dulce,a reactionat firesc.Este cerebral.
    MD

  11. Sunt socata de comentariile tuturor,de expresiile folosite si ma gandesc cu groaza la copii mei, care studiaza din dorinta arzatoare de a fi printre cei mai buni, de a-si imbunatatii vocabularul….oare daca ar citi aceste comentarii,cu ce gust ar ramane?Aceasta este Romania acestia suntem noi poporul?!.
    ,,Comentatorii” si-au dezvaluit prin expresiile folosite,adevaratul lor caracter?Demonstram cu totii altora ca, Nu suntem mai prejos decat Capatos.In aceasta situatie cum ii comentezi pe semenii tai, inainte de a te analiza pe tine insuti?
    Aceasta este Romania acestia suntem noi poporul!.

  12. de Boc nici un comentariu, condamn pe cel ce a filmat dar mai rau pe cel ce lea dat pe post.
    In capul lui captos si crin, cat pe fundul lui Boc.
    Nu ma uit de regula la emisiunea ,,eminentului cacapotos” dar de acum incolo sigur voi ocoli acest program .

  13. De cum am nimerit aici, printre slugoii PDL-isti, am simtit ca pute. Pute a Base de te sufoci. Si evident, a curu’ lui Boc.

  14. vai ce s-au socat toti ca la aratat pe boc,este persoana publica sa suporte consecintele,daca facea mai mult bine decit rau nu il dadeau in postura aia,trebuia sa ii faca poze sa le puna pe stalpi sa dea lumea cu pietre in el nemernicu el si toata clica lui pdl-ista iar crin rade ciob de oala sparta,altu care vrea ciolanu mare,bravo capatos ti-ai facut doar datoria de jurnalist

  15. Uite baaaaaa cine ne conducea pe noi , bulangiu in curu gol dar ce salos arata ce penibil ce constructie aiurea are . Nu stiu cum nevastasa il mai suporta , oare nui greata de el cum arata BOC dezbracat ?

Comments are closed.

Zenville

Ultimele știri

proger