AcasăNewsBoc huiduit in Parlament: "Rusine, rusine, rusine sa va fie!"

Boc huiduit in Parlament: „Rusine, rusine, rusine sa va fie!”

Emil Boc

Discursul premierului Emil Boc de raspuns la dezbaterile pe tema motiunii de cenzura a fost intrerupt de scandarile unor tineri aflati in lojele salii de plen, care au strigat: „Rusine, rusine, rusine sa va fie!”.

Emil Boc

Tinerii sunt membri ai organizatiei Ecopolis si se afla in doua loje ale salii de plen. Acestia au atarnat mai multe cearsafuri albe pe care scrie „Comasati-va pe joi, dar la groapa de gunoi. Acum votati voi, in 2012 votam noi”. Premierul Boc s-a oprit din discurs in momentul in care tinerii au inceput sa strige, a asteptat ca acestia sa termine si apoi si-a reluat discursul.

„Populismul si demagogia sunt mai periculoase decat comasarea alegerilor, iar liderii USL demonstreaza probleme de logica sustinand ca democratia ar fi afectata doar daca alegerile sunt comasate in toamna anului viitor, nu si daca aceasta comasare ar fi realizata mai devreme”, a afirmat premierul Boc. „Nici dumneavoastra nu credeti in aceasta motiune. Aveti ceva de comentat ? Nu. Daca nu doreati comasarea, de ce ati mai depus amendamente ?”, s-a adresat Boc parlamentarilor opozitiei.

El a aratat totodata ca liderii USL isi doresc alegeri anticipate deoarece au scazut ca pondere in optiunea alegatorilor. „Stiu ca va doriti cu disperare de ani buni alegeri anticipate, pentru ca ati plecat de la 67% si ati ajuns la 46%, iar in primavara veti fi sub 40% condusi de demagogia domnului Ponta si de somnul domnului Antonescu”, a spus Boc reprezentantilor PSD si PNL.

Sedinta plenului reunit al Parlamentului pentru dezbaterea motiunii de cenzura „Dupa 22 de ani, democratia este in pericol” a inceput joi dimineata, parlamentari ai opozitiei purtand banderole tricolore si avand stegulete tricolore cu gaura in mijloc si afise pe care scrie „Libertate”.

author avatar
Ciprian Purice
214 afisari

2 COMENTARII

  1. Foarte bine d-le BOC nu-i lasati pe populistii de USL nici macar sa comenteze, rusine sa le fie ca in afara de critici nu vin cu nimic constructiv, si critica e buna dar cu masura si argumente , ei nu au nimic in afara de teama ca nu ajung la ciolan si pofta nebuna de putere, ii descalifica , n-o sa mai ajunga la putere niciodata.

    • Asa este, aplaudacule, nici macar nu au spus stapane, iarta-ne, ce dracului, un pic de respect si de disciplina, nu? Se vede de la o posta ca nu au nici 7 ani de acasa si nici 22 de ani de la lovitura de stat. Altceva? Propuneri? A bagat parizer la Alimentara? Dar sarbatori fericite a bagat?

Comments are closed.

Zenville

Ultimele știri

proger