AcasăNewsBoc: Faptul ca Basescu si-a mutat arhiva personala de la PDL e...

Boc: Faptul ca Basescu si-a mutat arhiva personala de la PDL e un lucru firesc si normal

Emil Boc dascaleste Opozitia sa lase ifosele, sa se uneasca si sa castige Cotroceniul

Decizia presedintelui Traian Basescu de a-si muta arhiva personala din sediul PDL la PMP este „un lucru firesc si normal”, a declarat fostul premier Emil Boc, miercuri, intr-o conferinta de presa.

Intrebat cum comenteaza mutarea arhivei personale a lui Traian Basescu din sediul PDL, Emil Boc a spus ca i se pare fireasca decizia presedintelui.

„Este vorba de arhiva personala, ca orice presedinte de partid sau primar, ai o arhiva personala pe care o detii si o mentii acolo unde doresti. Arhiva personala este personala si apartine detinatorului ei, unde si-o tine sau unde si-o transfera este o decizie personala. Sunt documente de lucru, documentele tale prin care ai luat decizii. Faptul ca decide sa fie transferata dintr-o parte in alta este o decizie personala si absolut normala. Nu este nimic special, este un lucru firesc si normal”, a spus Emil Boc, citat de realitatea.net

Presedintele Traian Basescu a anuntat, sambata, la Sinaia ca si-a luat arhiva personala din sediul PDL din Modrogan 1, spunand ca o va muta la PMP.

author avatar
Alina Costache
109 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger