AcasăNewsBoc: Dupa ce am facut curatenie, am muncit, vine altul si ia...

Boc: Dupa ce am facut curatenie, am muncit, vine altul si ia cireasa de pe tort

Emil Boc

Liderul PDL, Emil Boc, a declarat, luni seara, referitor la subiectul reintregirii salariilor bugearilor, ca partidul sau a „facut curatenie si a muncit”, iar roadele eforturilor democrat-liberalilor au fost culese de „altul”, respectiv de Ponta si de Guvernul USL.

Emil Boc

„Sa spunem lucrurilor pe nume. Tema reintregirii salariilor s-a negociat cu FMI si CE inca din noiembrie 2011 si s-a convenit ca la vizita din aprilie-mai 2012, in functie de indicatorii macroeconomici sa facem reintregirea salariilor. De ce nu s-a facut cu 1-2 saptamani inainte? Pentru ca noi am dorit ca tara sa ramana credibila in relatiile cu FMI si CE. Venim aici, stam si analizam impreuna si la sfarsitul cvizitei FMI se ia decizia reintregirii salariilor (…) Noi dupa ce am facut curatenie, am muncit, vine altul si ia cireasa de pe tort”, a sustinut Emil Boc, la B1TV.

Intrebat daca democrat-liberalii au facut o analiza privind plecarile din partid din ultima perioada, liderul PDL a raspuns: „La PDL, ca la orice partid care creste foarte rapid, se lipesc foarte multi oportunisti de el, si noi, vorba lui Caragiale, am avut ‘falitii nostri’, care ne-au lasat cand este mai greu. (…) Unii au saltat repede in cealalta barca, sperand sa prinda un ciolan, o pozitie, un mandat nou, mai usor decat in partidul nostru. (…) Ca nu am intuit din timp, este vina noastra”, a explicat fostul premier.

196 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger