AcasăNewsBoc, despre Ponta si Dragnea la inundatii: Caraghiosi! Arata nivelul de intelegere...

Boc, despre Ponta si Dragnea la inundatii: Caraghiosi! Arata nivelul de intelegere a problemelor tarii

Fostul premier Emil Boc este de parere ca plimbarea lui Ponta si a vicepremierului Liviu Dragnea cu barca prin satele inundate din Teleorman a fost „o gafa” a unor „caraghiosi”.

„Sa ia barcute mai mari ca sa se poata plimba premierul, cu vicepremierul si cu ministri. E gafa si saptamana. Nu se poate. Ce am vazut, chestia cu barcuta de ieri (marti – n.r.), imi aminteam de cand eram la mare cu copiii, cand ii urcam in barcuta si ii plimbam pe mal, in apa pana la piciorul broastei. De data asta a fost la nivel guvernamental, cand ministri se urca intr-o barcuta, cu apa pana la piciorul broastei si trag pompierii barcuta. Caraghiosi, ce sa va spun? Asta arata nivelul de intelegere a problemelor Romaniei”, a spus Boc, miercuri, intr-o conferinta de presa.

„Acest guvern, din nefericire, doar administreaza prost tara in loc sa guverneze. Nu iau decizii, cum ar fi reforma sanatatii sau descentralizarea, regionalizarea, reforma constitutionala. Traiesc de pe urma reformelor structurale din perioada anterioara, dar nu mai traiesc foarte mult. Nu poate fi o tara guvernata la infinit prin televizor”, a mai spus Emil Boc, citat de realitatea.net.

Premierul Victor Ponta si vicepremierul Liviu Dragnea au mers, marti, in localitatea Beiu, judetul Teleorman, unde au vizitat mai multe zone inundate si au discutat cu oamenii.

Seful Guvernului a asigurat ca vor fi alocate si materiale de constructie pentru repararea caselor inundate.

Foto: mews.ro

author avatar
Alina Costache
213 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger