AcasăNewsBoc despre dosarul lui Oltean: "Nu e comanda politica. Justitia sa-si faca...

Boc despre dosarul lui Oltean: „Nu e comanda politica. Justitia sa-si faca treaba!”

Emil Boc

Presedintele PDL, Emil Boc, a declarat, luni, comentand acuzatiile lui Ioan Oltean, ca nu are cunostinta despre existenta unei comenzi politice din partid la adresa acestuia in „dosarul spagii”, mentionand ca justitia trebuie sa-si faca datoria.

Emil Boc

Boc a fost intrebat, inainte de sedinta BPN al PDL, cum comenteaza faptul ca secretarul general al PDL, Ioan Oltean, spune ca vehicularea numelui sau intr-un dosar de coruptie poate avea ca explicatie „o comanda politica fie din afara partidului, fie din interiorul partidului”.

„N-am cunostinta de asa ceva si justitia trebuie sa-si faca datoria intotdeauna cu obiectivitate si impartialitate. Eu nu am asemenea informatii nici cu privire la dansul, nici cu privire la un alt coleg”, a precizat Emil Boc.

Intrebat daca ii va cere explicatii lui Ioan Oltean, presedintele PDL a spus ca nu are ce explicatii sa ceara. „Nu am ce explicatii sa cer, pentru ca le-a facut publice toate informatiile sau toate solicitarile necesare”, a adaugat Boc.

Liderul PDL Ioan Oltean cere DNA sa faca public daca este implicat in dosarul spagii, mentionand ca nu este vinovat, ca este vorba despre un atac politic la adresa imaginii sale, care vine din interiorul sau din exteriorul PDL.

author avatar
Ciprian Purice
152 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger