AcasăNewsBobonete a văzut cu ochii lui forța furiei naturii, în Grecia: "am...

Bobonete a văzut cu ochii lui forța furiei naturii, în Grecia: „am fost la un pas sa o mierlim”

Plecat cu cei dragi în vacanță pe tărâm elen, actorul din „Las Fierbinți”, cunoscut totodată pentru show-urile sale de stand-up comedy, a avut parte de o experiență care a dat uitării, pe moment, orice urmă de relaxare asociată concediului.

Mihai Bobonete se numără printre românii aflați în aceste zile în vacanță în frumoasa Grecie

Impresionat puternic de ce a văzut, Mihai Bobonete a redat, în câteva cuvinte, în stilu-i inconfundabil, imaginile care i s-au derulat prin fața ochilor – și pe care, e cât se poate de clar, că nu ar mai vrea să le vadă vreodată. „Ce să vă mai spui? Nenorocire, așa ceva am mai văzut cu ochii mei, la Făcăieni prin 2000 și puțin, când înpreună cu finul meu, am fost luați pe sus de prima Tornadă făcută publică de pe la noi. Aici in Grecia am fost la un pas să o mierlim, pentru că tot insistam să stăm pe terăsuca aia și să vedem ce se aude ca un șuierat așa… În ultima secundă ne-am ridicat și ne-am adăpostit. Horror a fos, vânt cu peste 120km/h, ploaie extremă, copacii căzuți, acoperișuri smulse, garduri căzute, mașini luate pe sus, plajă nici nu zici că a fost… Acum suntem bine, să sperăm că nu se întoarce”, a redat Bobonete atmosfera la care a fost martor orele trecute, povestind totul prin intermediul unei rețele de socializare.

Din păcate, în urma furtunilor abătute recent asupra peninsulei Halkidiki, o românca și copilul ei au pierit, iar un al treilea compatriot a fost rănit.

sursa foto – Facebook/Mihai Bobonete

325 afisari

1 COMENTARIU

  1. Bobonete! Când te strigă așa și arăți în halul ăla dar ți se zice actor, când tu ești un măscărici, înseamnă că societatea românească și mare parte a presei nu-și mai revin din prostie.

Comments are closed.

Zenville

Ultimele știri

proger