AcasăBobbi Kristina, fiica lui Whitney, a primit inelul de la "fratele vitreg"!...

Bobbi Kristina, fiica lui Whitney, a primit inelul de la „fratele vitreg”!

Fiica lui Whitney Houston, Bobbi Kristina, a primit un inel cu diamante de la asa-zisul frate vitreg, devenit, de luni bune, iubitul ei. Tanara s-a grabit sa arate stralucitoarea bijuterie prietenilor de pe o cunoscuta retea de socializare. Sa fie vorba de o logodna?

(foto: Twitter)

Bobbi Kristina, fata regretatei Whitney Houston, traieste o noua etapa a povestii de dragoste cu Nick, baiatul pe care, ani la rand, artista l-a crescut si l-a iubit ca pe copilul ei. Iar inelul primit de tanara de 19 ani de la prietenul sau, foarte asemanator cu cel primit de Kate Middleton de la printul William, la logodna, i-a facut pe multi sa creada ca povestea de dragoste dintre Bobbi si Nick se apropie de marele pas casatoria.

(foto: Twitter)

„Fratele vitreg” Nick spune, insa, tot pe Twitter, ca e un cadou pentru o bijuterie de fata. Deci nu un inel de logodna, insotit de emotionanta intrebare. Emotie a existat, totusi. Impresionata de stralucitoarea intentie, cu safir si diamante, Bobbi Kristina i-a multumit prietenului si i-a declarat, o data in plus, in vazul lumii, ca il iubeste.

Bobbi si Nick nu s-au mai ascuns si si-au declarat iubirea la doar cateva saptamani dupa ce Whitney a murit, in februarie acest an. Nu a mai fost vorba de un sentiment fratesc, insa. In ciuda opozitiei bunicii si a comentariilor rautacioase cu care a fost bombardata, Bobbi Kristina traieste bine-mersi in vila mamei alaturi de iubitul ei, barbatul care o face fericita.

author avatar
Cristina Stefan
411 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger