AcasăNewsBMW făcut praf de mașina poliției, într-o intersecție din București. Sunt 5...

BMW făcut praf de mașina poliției, într-o intersecție din București. Sunt 5 victime – FOTO

masinaBMW făcut praf de mașina poliției, într-o intersecție din București. Sunt 5 victime - FOTO

Trei poliţişti au ajuns la spital după ce autospeciala în care erau a fost implicată într-un accident rutier în noaptea de marți spre miercuri, în Capitală.

Maşina de poliţie a lovit un BMW condus de un şofer în vârstă de 22 de ani, într-o intersecţie. Impactul a fost atât de violent încât cealaltă maşină a ajuns cu roţile în sus. Şoferul a fost dus la spital, iar pasagera din dreapta a primit îngrijiri la faţa locului.

Șoferul BMW-ului circula cu viteză

Potrivit polițiștilor, miercuri, în jurul orei 02:30, Brigada Rutieră a fost sesizată prin apel 112 cu privire la producerea unui accident rutier la intersecția Șos Panduri/Calea 13 Septembrie. În accident au fost implicate o autospecială de poliție și un autovehicul.

„Din informațiile preliminare, conducătorul unei autospeciale de poliție, ce aparținea IPJ Dâmbovița, care se deplasa pe Șos. Panduri, la intersecția cu Calea 13 Septembrie, având în funcțiune semnalele acustice și luminoase, a intrat în coliziune cu un autovehicul, condus de un bărbat, în vârstă de 22 ani, care se deplasa pe Calea 13 Septembrie”, a anunțat Brigada Rutieră.

4 persoane au fost transportate la spital

În urma accidentului, au suferit leziuni trei polițiști și o persoană din celălalt autovehicul. Toate victimele au fost transportate la spital în vederea acordării de îngrijiri medicale.

Șoferii au fost testați cu aparatul alcooltest, rezultatul indicat fiind zero. Polițiștii continuă cercetările pentru a stabili cum s-a produs accidentul.

Martorii spun că tânărul de 22 de ani circula cu viteză, iar autospeciala avea semnalele luminoase aprinse.

author avatar
Andreea Vlad
738 afisari

5 COMENTARII

  1. Si cum au stabilit ”martorii” viteza bmw-ului, aveau cumva radar la sapca ??? S-apoi poate omul a vrut sa-si testeze rezistenta la impact a masinii…

    • Sigur avea viteza, ca daca nu avea viteza se cheama ca statea pe loc. Sa faca lumina camerele instalate, daca exista. Bmw-ul e vinovat doar daca autospeciala de politie avea si luminile SI semnalele acustice pornite.

  2. „Din informațiile preliminare, conducătorul unei autospeciale de poliție, ce aparținea IPJ Dâmbovița, care se deplasa pe Șos. Panduri, la intersecția cu Calea 13 Septembrie, …”
    Era in misiune sigur autospeciala de Dambovita la 2:30 noaptea in Bucuresti…

  3. nici cand ucid cu sange rece criminalii in uniforme nu sunt vinovati. intotdeauna victima e de vina, in colonia asta blestemata!

Comments are closed.

Zenville

Ultimele știri

proger