AcasăNewsBlocaj în vămi! Cozi cu sute de TIR-uri la granița dintre România...

Blocaj în vămi! Cozi cu sute de TIR-uri la granița dintre România și Ucraina / Se așteaptă și câteva zile

tir

Peste 300 de TIR-uri așteaptă în coloană să treacă Dunărea în Ucraina, prin punctul de trecere a frontierei Isaccea. Din cauză că în țara vecină sunt probleme cu alimentarea cu energie electrică, noaptea trecută nu a trecut niciun bac.

Șoferii sunt disperați, chiar dacă înțeleg situația. Blocajul dă bătăi de cap și autorităților locale din Tulcea, pentru că nu mai au unde să parcheze atât de multe TIR-uri. Nu mai există locuri disponibile pe o rază de mai mult de 3 kilometri.

Cozi kilometrice de camioane

Coloana de TIR-uri se întinde pe mai mult de 3 kilometri, la Isaccea, în județul Tulcea. Oficial, poliția de frontieră anunță un timp de așteptare de 90 de minute. Unii șoferi spun însă că stau de câteva zile.

Bacurile care duc peste Dunăre camioane se întorc din Ucraina pline cu refugiați. Oamenii pleacă speriați de perspectiva de a petrece o iarnă în frig, fără lumină și apă în locuințe.

La Siret, în județul Suceava, timpul de așteptare la ieșirea din țară, pentru camioane, anunțat de Poliția de Frontieră este de peste 300 de minute.

Este o coadă imensă de camioane și la frontiera moldo-română. Sute de camioane staționează în preajma punctului de trecere a frontierei Leușeni-Albița și la Giugiulești, pe sensul de ieșire dinspre Republica Moldova. Aici timpul de așteptare a ajuns la 600 de minute.

author avatar
Andreea Vlad
206 afisari

2 COMENTARII

  1. Foarte bine, bai maciuca, sa ii tii acolo pe nazistii aia de ukro-na-zi inca 3 luni, la granita, acolo sa le inghete kurkubeeele la ordinarii aia salbatici de la Kiev, sa mearga sa o suga de la pitikul nazist din Kievul azovist-banderist, si o sa le fie cald 🙂 Oricum, ambele colonii esuate sunt terminate, una la propriu, aia de la Kiev, cealalta la figurat, cea de la Bukale !! Bai de ar veni Isus si a 2a oara pe Pamant, ordinarii aia de salbatici de ukro-na-zi l-ar impusca si a 2a oara, la cata minte de pinguini e in ei 🙂 Scapa numai cine poate, bai fascistilor, in curand vine si ciuperkuta atomica pe la Kiev, sa va fie cald, asa macar 3 secunde 🙂

Comments are closed.

Zenville

Ultimele știri

proger