AcasăNewsBlestemul soacrei loveste posesorii de arme

Blestemul soacrei loveste posesorii de arme

Un om de afaceri din Piatra Neamt va zace cativa ani buni dupa gratii, momentan primind deja un mandat de arest de 29 de zile.

Radu si Camelia, o familie fericita, inainte ca omul de afaceri sa-si impuste soacra sursa : brasovultau

Si asta pentru ca, dupa ce s-a certat cu sotia care tocmai divortase de el, si-a impuscat soacra, ce tocmai intervenise in discutii. Acum, zeci de mii de posesori legali de arme vor deveni victime colaterale ale defunctei, Politia Romana pregatindu-se deja, in stilul hei – rupist  binecunoscut, pentru declansarea unei actiuni nationale de verificare a permiselor expirate.

In fata copilului

Imediat dupa ce l-a anutat ca vrea sa divorteze, pentru ca el este prea gelos, nevasta si-a luat copilul i de mana si s-a mutat la parinti. Un scenariu deja banal pe plaiurile mioritice. Iata insa ca de aceasta data totul s-a sfarsit cu o tragedie cu mult mai mare, dupa ce sotul s-a dus sa-si viziteze fosta consoarta, pentru a o convinge sa se impace. Lucrurile pareau sa revina la normal, dar mama fetei  a intervenit in „negocieri”, cearta devenind astfel inevitabila. Scos din sarite, ginerele s-a dus la  autoturism, a luat de acolo o pusca de vanatoare si a impuscat-o pe  soacra drept in piept, fara sa mai tina cont si de prezenta propriului copil de doar doi ani.

Inca o sesiune de verificari

Dupa ce un subofiter oradean si-a impuscat parintii, de la Centru s-au dat ordine privind verificarea de urgenta a modului in care cadrele MAI au acces la armamentul din dotare. Acum, dupa crima de  la Piatra Neamt, politistii de la „arme si munitii” se pregatesc de o noua corvoada impusa de conducerea superioara, si anume  declansarea unei noi sesiuni de verificari. Pentru ca  permisul de arma pe care figura  pusca de vanatoare nu mai era valabil, in urma schimbarii adresei de domiciliu a posesorului. Asa ca toata lumea se apuca din nou de hartogaraie…

 

author avatar
National
279 afisari

1 COMENTARIU

  1. Frumoasa treaba, dar nimeni nu se intreaba de ce isi aduc aminte politistii ce au de facut numai dupa ce se intampla vreo tampenie de proportii. Este ca la pompieri, vin si ei dupa a luat foc.

Comments are closed.

Zenville

Ultimele știri

proger