AcasăNewsBlejnar, implicat si in dosarul „Butoane”

Blejnar, implicat si in dosarul „Butoane”

Sorin Blejnar

Magistratii Tribunalului Bucuresti au mai emis inca 17 mandate de arest preventiv pe numele unor invinuiti din dosarul  „Butoane”. Printre acestia se numara si Nicusor Dragan, director general adjunct al ANAF, si Dan Stroe, directorul de achizitii al aceleiasi institutii.

Sorin Blejnar, suspectat ca ii acoperea si pe oamenii lui „Butoane”

Cum un alt complet decisese arestarea preventiva a altor 22 de persoane, numarul total al celor trimisi dupa gratii, cel putin pentru 29 de zile, a ajuns astfel la 39 de invinuiti. Dintre care unii functionari deja au inceput sa faca marturisiri complete, sustinand ca Sorin Blejnar, fostul lor sef, era preocupat intens de acest caz si le punea intrebari daca au mai aflat ceva de evazionistii reuniti in jurul interlopului giurgiuvean Octavian Grecu, zis „Butoane”.

In acelasi timp, din stenogramele interceptarilor depuse la dosar de procuzrori, reiese ca senatorul Cezar Magureanu, care a primit interdictie de a parasi tara, isi linistea fiica sa stea linistita, „ca am vorbit cu B., ala mare de la ANAF”. Astfel ca latul anchetelor anticoruptie se strange tot mai mult in jurul celui supranumit, nu de mult, drept „Regina”.

author avatar
eNational
422 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger