AcasăNewsBlatul cat e blatul??!!! Monica Anisie dă sinecuri politice aliaților lui Onțanu

Blatul cat e blatul??!!! Monica Anisie dă sinecuri politice aliaților lui Onțanu

Asa cum aratam in urma cu doar cateva zile, Monica Anisie, ministrul Educatiei si Cercetarii, care este si presedintele PNL Sector 2, in loc sa gaseasca solutii cat mai bune pentru a inlesni de pilda accesul tuturor elevilor la cursurile online, in aceasta perioda de pandemie, domnia sa se ocupa de comploturi puse la cale cu adversarii politici ( https://www.national.ro/news/tradare-tradare-dar-sa-o-stie-si-cetatenii-sectorului-2-monica-anisie-a-vandut-meciul-electoral-din-sectorul-2-lui-neculai-ontanu-682613.html/ ).
Continua sa apara pe banda rulanta dovezi ale pactului mizerabil si nedemn pe care Monica Anisie l-a facut cu Neculai Ontanu pentru a-l omori politic pe propriul ei coleg de partid, adica pe Dan Cristian Popescu, viceprimarul liberal al Sectorului 2. Ne-a parvenit la redactie o fotografie a unei postari facute de principalul tutar al lui Ontanu, Dragos Zlatoianu- presedintele ADER Bucuresti, in luna octombrie 2019, postare in care apar Ontanu, Nicu Banicioiu si ilustrul necunoscut George Manciu.
Fotografia fusese facuta cu ocazia perfectarii aliantei intre ADER- partidul lui Ontanu si Pro Romania- partidul lui Victor Ponta si Nicu Banicioiu.Acel George Manciu era la vremea respectiva – octombrie 2019, membru al Pro Romania. Ei bine, doar doua luni mai tarziu, mai exact in 6 ianuarie 2020, acest neica nimeni fost tutar al lui Ponta, Banicioiu si aliat cu Ontanu, se transfera cu arme si bagaje la PNL Sector 2, adus fiind chiar de Monica Anisie, cea pe care o leaga o veche si stransa prietenie si colaborare cu Neculai Ontanu si UNPR, dupa cum aratam aici: https://www.national.ro/news/monica-anisie-cameleonul-politic-perfect-director-si-secretar-de-stat-sustinut-de-psd-ministru-pnl-si-smenuri-pe-sub-masa-cu-psd-si-cu-neculai-ontanu-682804.html/
Iar Anisie nu s-a multumit doar sa il aduca in PNL acest tutar al lui Banicioiu si aliat al lui Ontanu, dar la inceputul lui februarie 2020 l-a impus pe acesta in functia de vicepresedinte al Organizatiei PNL Sector 2. Ca deh, injuraturile pe care Manciu le adreseaza pe facebook lui Dan Cristian Popescu- colegul de partid al lui Anisie si candidatul PNL la Primaria Sector 2, se platesc cu sinecuri politice consistente. Totul pentru ca Ontanu sa recupereze cele zece procente care il despart de Popescu, caci Anisie a vandut de mult meciul electoral de la Sectorul 2, asa-zisului ei adversar politic.
author avatar
A.P. Redactor
1.061 afisari

4 COMENTARII

    • Boticul meu este uzat , mi s-a flescait botoxul de la cate sugiukuri am facut la cimpoaiele zbarlite ale tovatasilor de la Raion ce mi-au gadilat amigdalitele …hihihihihihi…

  1. ANISIE,ZISA ASCHIE DE CARPA,SOLDATUL CLONTANU,PITICUL BARBICIOIU,SI ZLATARUL CHIOR MUCIU-
    MUNCIU,4 TEMBELICI DE UNDE O PICI,SUNT SCURSURILE DIN RIGOLA LU BASINESCU,HLOIANIS,SAU OHA
    OHANIS.
    SATANA II VA VINDE IN AZMERICA LA FIARE-CARPE VECHI.HUO,MAIMUTOILOR DE TAMAIA

    • II VREAU PE TOVARASII GENUNCHE SI BREAZU LA EDUCATIE, SPRIJINITI DE ANDRUSCA , CUC SI DAEA SUB COMANDA LU VEORICA , ASA NE PROCOPSIM CU SOVROMURI SI KOLHOZURI IN ROMANIA SI AJUNGEM CA AZMERICA . Gata , am terminat , se aude sirena de la ambulanta , iar ma baga in camasa de forta la dilibau Tiraspol , sunt posedat de SATANA II !

Comments are closed.

Zenville

Ultimele știri

proger