AcasăBlake Lively, acuzata de Scarlett Johansson ca i-a furat barbatul

Blake Lively, acuzata de Scarlett Johansson ca i-a furat barbatul

(foto: newsmanone.wordpress.com)

Scarlett Johansson este foarte suparata pe Blake Lively, pe care o acuza de fiecare data cand are ocazia de faptul ca i-a furat barbatul, pe actorul Ryan Reynolds.

(foto: newsmanone.wordpress.com)

Celebra actriva Scarlett Johansson, ce a intruchipat-o pe „Black Widow” in lungmetrajul „The Avengers”, este sigura ca despartirea ei de actorul Ryan Reynolds a fost cauzata de Blake Lively, care l-ar fi sedus pe acesta.

Conform unei surse, Scarlett Johansson a ajuns la acest gand deoarece in momentul in care Ryan a inceput filmarile alaturi de Blake Lilevy casnicia lor a inceput sa scartaie.

„Desi nu are nicio dovada, Scarlett este sigura ca Ryan a inselat-o cu Blake Lilevy”, a explicat o sursa pentru National Enquire, citata de entertainmentwise.com.

Potrivit sursei, Scarlett Johansson este foarte suparata pe actrica, pe care o considera net inferiora dat fiind faptul ca ea a fost cea care, in urma auditiilor pe care le-au dat impreuna, a fost mereu aleasa in detrimentul actualein sotii a lui Ryan Reynolds.

„Scarlett stie ca Blake este o prefacuta si este ahtiata dupa faima. O considera pe Blake o versiune de proasta calitate a ei insasi. De cateva ori cele doua au dat auditii pentru aceleasi roluri si Blake a pierdut in fata ei de fiecare data”, mai spus sursa.

Durerea pricinuita de despartirea de actorul din „Green lantern” este aprofundata si de faptul ca cei doi s-au casatorit in scurt timp din momentul in care s-au intalnit.

„Nunta lui Ryan cu Blake Lively a facut-o pe Scarlett Johansson sa sufere enorm. E convinsa ca Blake l-a sedus intentionat pe Ryan, chiar daca stia ca era intr-o relatie in acel moment. In plus, faptul ca Ryan s-a insurat din nou intr-un timp atat de scurt e ca o palma pentru ea. Si-a dat si ea intalniri, dar a crezut ca el va mai astepta cativa ani pana sa se insoare din nou”, a mai declarat sursa apropiata actritei.

author avatar
Ionut Zgimbau
565 afisari
Zenville

Ultimele știri

Ce program au supermarketurile Kaufland, Lidl şi Carrefour, de Paşte 2024. Surpriză! Unele magazine sunt deschise şi duminică, 5 mai

Românii se află în toiul pregătirilor de Paşte 2024, iar asta înseamna şi goana prin supermarketuri. Kaufland, Lidl şi Carrefour sunt câteva dintre cele...

Patriarhul Daniel, cu gândul la Diaspora în Pastorala de Paşte 2024: „Să arătăm semne de iubire frăţească şi tuturor românilor aflaţi printre străini”

Patriarhul Bisericii Ortodoxe Române, Daniel, a transmis gânduri bune către românii din Diaspora, în Pastorala de Sfintele Paşte 2024.El a punctat că „Taina Pocăinţei...
proger