AcasăNewsBlaga: USL incearca mentinerea lui Crin Antonescu la Palatul Cotroceni

Blaga: USL incearca mentinerea lui Crin Antonescu la Palatul Cotroceni

Presedintele PDL, Vasile Blaga, este de parere ca prin listele electorale actualizate USL doreste crearea confuziei in randurile judecatorilor CCR astfel incat Crin Antonescu sa raman in continuare la Cotroceni.

Vasile Blaga, liderul democrat – liberalilor, a declarat, luni, ca USL doreste sa instaureze o stare de confuzie in randurile judecatorilor Curtii Constitutionale (CCR) astfel incat la conducerea tarii sa ramana in continuare Crin Antonescu.

„Lucrurile ar trebui sa fie foarte clare dupa deciziile CCR din ultima sedinta, vedem toate eforturile USL de a incerca sa confuzeze CCR, trimitand mai multe liste, in speranta ca vor mentine mai mult timp pe Crin Antonescu la Cotroceni, de unde ar trebui sa plece”, a declarat acesta, citat de b1.ro.

Presedintele PDL a adaugat ca in total exista 18.3 milioane de persoane cu drept de vot deoarece de pe listele electorale nu pot fi eleiminate persoanele cu buletine expirate ori romanii aflati imstrainatate.

„Nu pot fi scosi de pe listele electorale cetatenii care au actele de identitate expirate sau cetatenii romani cu domiciliul in strainatate. Sunt 18,3 milioane de romani cu drept de vot”, a mai spus acesta.

author avatar
Ionut Zgimbau
152 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger