AcasăNewsBlaga: Trasculescu, schimbat de la sefia PDL Vrancea. Daca va fi arestat,...

Blaga: Trasculescu, schimbat de la sefia PDL Vrancea. Daca va fi arestat, va fi dat afara din partid

Vasile Blaga

Liderul democrat-liberalilor, Vasile Blaga, a anuntat luni ca deputatul Alin Trasculescu a fost schimbat de la sefia organizatiei Vrancea si ca PDL si ARD „inceteaza sustinerea politica pentru deputatul Trasculescu”. Totodata, Blaga a sustinut ca daca Trasculescu va fi arestat, acesta va fi exclus din partid.

Vasile Blaga

Presedintele PDL a precizat ca desi Trusculescu, fostul sef al PDL Vrancea, nu mai are sprijinul partidului din care face parte, politicianul ramane pe listele parlamentare pentru un nou mandat, pentru ca propunerile nu mai pot fi modificate. „Incepand de astazi (luni-n.r.), organizatia PDL Vrancea va avea o conducere interimara. O sa numesc un presedinte interimar dupa ce ma consult cu BPJ Vrancea. (…) Listele electorale sunt deja definitive. Ele nu mai pot fi modificate, dar PDL si ARD inceteaza astazi sustinerea politica pentru deputatul Trasculescu. Inca de ieri (duminica-n.r) am dat dispozitie presedintelui Mircea Toader ca parlamentarii sa fie prezenti in Bucuresti si sa voteze si in Comisia juridica a Camerei si in plen solicitarea, daca va exista, a procurorului general de ridicare a imunitatii deputatului Trasculescu„, a precizat liderul PDL.

Blaga a anuntat ca Trasculescu va fi exclus din PDL, in cazul in care va fi arestat. „In momentul in care se va prezenta in fata instantei, daca procurorii fac acest demers, si va fi arestat, pe loc il vom da afara din partid„, a spus Vasile Blaga.

Democrat-liberalul Alin Trasculescu este acuzat de trafic de influenta, instigare la fals in inscrisuri sub semnatura privata si instigare la infractiunea de spalare a banilor. Retinut pentru 24 de ore, Trasculescu a fost eliberat luni. Parlamentarii urmeaza sa decida in privinta ridicarii imunitatii lui Trasculescu.

Citeste si: Cum stoarce deputatul Trasculescu bani de la primariile din Vrancea

130 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger