AcasăNewsBlaga si Anastase, in pericol de debarcare de la sefia Camerelor

Blaga si Anastase, in pericol de debarcare de la sefia Camerelor

USL si-a pus in gand sa scape de Vasile Blaga si Roberta Anastase dupa locale

Daca scorul obtinut la locale le va confirma frumoasele sperante, uselistii vor sa purceada la inlocuirea presedintilor celor doua Camere, democratii Vasile Blaga si Roberta Anastase.

USL si-a pus in gand sa scape de Vasile Blaga si Roberta Anastase dupa locale

Pe Roberta Anastase, necazul o paste inca din zorii guvernarii Ponta, demersul in sine fiind temporizat doar de intrarea in campania electorala si de timpul necesar ”asezarii” noii majoritati in Camera Deputatilor.

Includerea lui Vasile Blaga pe lista neagra este mai noua, zvonurile referitoare la o asemenea intentie fiind vehiculate doar de vreo doua saptamani. Prost pentru cei doi pedelisti, singurii ramasi in inalte functii, informatiile de culise incep sa fie confirmate prin iesiri asumate public. ”Daca tot nu mai este oportuna suspendarea presedintelui Traian Basescu, asa cum au declarat unele personalitati din USL, trebuie sa devina prioritara schimbarea celor doi presedinti ai Parlamentului, asa cum au cerut, in strada, mii de cetateni, opinia publica si cum, de altfel, a promis USL, in perioada in care se afla in opozitie. Este obligatoriu ca USL sa gaseasca orice solutie legala pentru revocarea din functie a presedintilor Camerei Deputatilor si Senatului”, sustine, de exemplu, Codrin Stefanescu, secretarul Consiliului National al PSD. Ceea ce inseamna ca, aflat pe val, USL tine mortis sa elimine si ultimele elemente dusmane ramase in functii, chiar daca majoritatea liberalilor si pesedistilor recunosc deschis ca Vasile Blaga este un politician echilibrat si un bun presedinte de Senat.

[poll id=”277″]

author avatar
Simona Badulescu
1.419 afisari

1 COMENTARIU

  1. Atat BLAGA zis PALINCA deoarce si ciorapii ii miros a alcool cat si ANASTASE Ciociolina de Prahova sunt doua nulitati politice provenite din gunoaie umane.

Comments are closed.

Zenville

Ultimele știri

proger