AcasăNewsBlaga se da la adversarii din PDL

Blaga se da la adversarii din PDL

Vasile Blaga se razboieste atat cu pedelistii, cat si cu uselistii

Presedinte PDL, Vasile Blaga, si-a anuntat  oficial candidatura la sefia partidului.  Sceptic, colegul Cristian Preda crede insa ca actualul lider democrat nu are nicio sansa sa-si reconfirme mandatul.

Vasile Blaga se razboieste atat cu pedelistii, cat si cu uselistii

Pana la viitoarea Conventie Nationala, Blaga vrea sa-si regleze conturile cu tabara adversa din PDL, despre care sustine ca se ocupa numai cu diversiuni si profetii.  ”Deriva este doar in capul unora dintre colegii mei. Partidul asta munceste si ati vazut cum s-a batut, cine a vrut sa se bata si la lucrarile bugetului de stat, ati vazut unii dintre noi chiar am fost in Parlament si dupa ora unu noaptea ca sa ne batem pentru partid si pentru ideile nostre. Altii au timp de profetii”, a marait ”buldogul” la pedelistii care si-au permis sa-l critice.  Iritat la culme de tupeul contestatarilor sai, printre care se afla si Elena Udrea, presedintele PDL sfarseste insa prin a le da acestora dreptate si a se contrazice singur.  Concret, Blaga recunoaste ca partidul trece printr-o perioada dificila care nu este ”deriva”, ci ”criza”. ”Conventia Nationala e un punct important pentru viata partidului.  Va trebui sa trecem de la perioada de criza a partidului la ceea ce inseamna reconstruirea adevarata a partidului”, a punctat Blaga.

Isi spune de morti cu uselistii

Pe langa bataliile interne, liderul democrat-liberal isi continua si razboiul cu premierul Victor Ponta, marul discordiei fiind bugetul de stat si ramasitele pamantesti ale PDL.  ”Amanam lucruri importante (contractul-cadru, pensiile etc) ca sa aratam ca mortul PDL inca mai respira”. Afirmatia premierului l-a enervat pe Blaga, pedelistul simtind nevoia sa-i dea o replica pe masura. ”Am observat ca domnul Ponta este extrem de suparat ca am atacat Bugetul la Curtea Constitutionala. Vreau sa-i spun domnului Ponta ca mort este el si cu USL”, a conchis Vasile Blaga.

author avatar
Ana-Maria Ludatser
108 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger